Τετράποδος καλλιτέχνης: Σκύλος ζωγραφίζει διάσημα γκράφιτι προσπαθώντας να βρει ένα σπιτικό

Ένας σκύλος ονόματι Μπάνκσι αναδημιουργεί τα πιο διάσημα έργα του συνονόματου καλλιτέχνη, σε μια έκκληση για να βρει το παντοτινό του σπίτι

Ο ταλαντούχος σκύλος, Μπάνκσι, έφτασε στο καταφύγιο ζώων του Μπρίστολ έχοντας επισκεφτεί στις βόλτες του μερικά από τα πιο διάσημα έργα τέχνης του γνωστού συνονόματου καλλιτέχνη.

Με αυτή την εμπειρία, τώρα προσπαθεί να αναδημιουργήσει τα ίδια έργα σε καμβάδες χρησιμοποιώντας τη μύτη και τα πόδια του.

Το έργο τέχνης του Staffordshire Bull Terrier, που έκανε με τα αποτυπώματα των ποδιών του, θα δημοπρατηθεί τον επόμενο χρόνο για να τον βοηθήσει να βρει σπίτι και να συγκεντρώσει χρήματα για το καταφύγιο.

«Πραγματικά νιώσαμε ότι ο Μπάνκσι θα είναι ένας πολύ καλός υποψήφιος για να ζωγραφίσει μερικούς από τους πίνακες του γνωστού ζωγράφου, στη δική του εκδοχή», δήλωσε η Τζόντι Χέιγουαρντ, Διευθύντρια του Κέντρου Διάσωσης Ζώων του Μπρίστολ.

Ο Μπάνκσι ελπίζει να βρει κάποιον άνθρωπο και ένα σταθερό σπίτι που θα μπορεί να εγκατασταθεί για το υπόλοιπο της ζωής του.

πηγη- sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Σκυλο-κλεφτάκος: Πονηρός σκυλάκος κλέβει παντελόνι τζιν από τη μπουγάδα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία