Σοκάρει η αρπαγή 4χρονου παιδιού που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο

Βρέθηκε δολοφονημένο και πεταμένο στον δρόμο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στο Ντάλας της Αμερικής, με την αρπαγή και την άγρια δολοφονία ενός 4χρονου αγοριού!

Στο βίντεο που κόβει την ανάσα και το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail, ένας απαγωγέας εισβάλλει στο διαμέρισμα όπου μένει μια οικογένεια με τα δίδυμα αγοράκια της τα οποία πρόσεχε η 39χρονη πρώην σύντροφος του πατέρα των διδύμων, Μόνικα Σέροντ η οποία ανέλαβε την φροντίδα τους όταν εκείνος εξαφανίστηκε.

Ο 18χρονος απαγωγέας που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές καταγράφηκε από την κάμερα του δωματίου να αρπάζει το ένα από τα 4χρονα δίδυμα που κοιμόντουσαν στο κρεβατάκι τους, ενώ δύο ώρες αργότερα επιστρέφει για να κλέψει και το άλλο. Ένας θόρυβος όμως φαίνεται ότι τρόμαξε τον απαγωγέα και τράπηκε τελικά σε φυγή προτού καταφέρει να αρπάξει και το αδερφάκι του.

Το 4χρονο αγόρι που απήχθη από τον 18χρονο Ντάριν Μπράουν βρέθηκε δολοφονημένο με πολλαπλές μαχαιριές και πεταμένο σε έναν δρόμο της πόλης.

O απαγωγέας Ντάριν Μπράουν και το 4χρονο θύμα
Η 39χρονη γυναίκα αναγνώρισε στο βίντεο τον απαγωγέα που ήταν ένας φίλος του γιού της και έτσι η αστυνομία κατάφερε να φτάσει γρήγορα στα ίχνη του. Σοκαρισμένη η γυναίκα δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο δράστης προσπάθησε να αρπάξει τα δύο παιδιά: «Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη ότι επέστρεψε για τον Κάρτερ» δήλωσε ενώ ο 18χρονος αρνείται τις κατηγορίες. Η αστυνομία τον θεωρεί ύποπτο για την άγρια δολοφονία του 4χρονου αγοριού, ωστόσο τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Η μητέρα των δύο αγοριών κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε πώς τα παιδιά της βρίσκονταν στο σπίτι της πρώην συντρόφου του πατέρα τους, ενώ όπως ανέφερε η ίδια τα αναζητούσε.

Στην ίδια κατηγορία