«Προξενητές» για κατοικίδια

Ένα γερμανικό καταφύγιο ζώων δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση για να βρει σπίτια για εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα

Ένα γερμανικό καταφύγιο ζώων δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση για να βρει σπίτια για εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα: Δημοσιεύει τα προφίλ τους στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder με την ελπίδα ότι οι μοναχικοί άνθρωποι που αναζητούν τη συντροφιά θα μπορούσαν ίσως να συμβιβαστούν με μια γάτα ή έναν σκύλο.

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων του Μονάχου Animal Welfare Association πήρε ένα διαφημιστικό γραφείο για να τραβήξει επαγγελματικές φωτογραφίες 15 ζώων, συμπεριλαμβανομένης μιας ασπρόμαυρης γάτας με το όνομα «Captain Kirk» που έβαλε στο Tinder.

Η Τζίλιαν Μος Moss από το καταφύγιο ζώων είπε ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν περάσει από το Tinder για να κλείσουν το πρώτο τους «ραντεβού».

Μετά τον αποκλεισμό από τον κορωνοϊό που οδήγησε σε αύξηση της ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων, ειδικοί για την καλή διαβίωση των ζώων έχουν προειδοποιήσει ότι πολλά ζώα μπορεί να εγκαταλειφθούν καθώς η πανδημία υποχωρεί.

«Ελπίζουμε ότι αυτά τα ζώα θα βρουν πραγματικά τον τέλειο σύντροφο που τους ταιριάζει μακροπρόθεσμα και όχι μόνο για λίγες εβδομάδες», δήλωσε ο Μπενζιαμίν Μπάιλκε, ο οποίος συντονίζει την επικοινωνία Tinder.EPA/MAJA HITIJ

«Δεν υπάρχουν μόνο μοναχικές ψυχές μεταξύ των ανθρώπων, αλλά υπάρχουν και πολλές μοναχικές ψυχές μεταξύ των ζώων».

Πηγή:naftemporikigr με πληροφορίες Reuters

Δείτε επίσης:

Έβαλε σκοπό να βγει ραντεβού με 365 γυναίκες – Η ιστορία του serial dater

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία