Παντρεύτηκε μια φουσκωτή κούκλα αλλά δεν άντεξε και … πήρε διαζύγιο

Παντρεύτηκε μια φουσκωτή κούκλα αλλά δεν άντεξε και … πήρε διαζύγιο

Και τώρα θέλει να αποκτήσει… χαρέμι

Παντρεύτηκε μια φουσκωτή κούκλα αλλά δεν άντεξε και … πήρε διαζύγιο. Είχε τον κόσμο απέναντί του όταν αποκάλυψε τον έρωτά του. Αλλά αν ο έρωτας είναι αληθινός, τότε αντέχει. Ακόμα όμως και αυτοί οι έρωτες μπορεί να μην κρατήσουν για πολύ. Όπως εκείνος του Yuri Tolochko.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ηθοποιός και bodybuilder έγινε γνωστός στο κοινό όταν αποφάσισε να παντρευτεί μια φουσκωτή κούκλα. Ο άνδρας από το Καζακστάν, είχε πάρει την απόφασή του. Και ακολούθησε γαμήλια τελετή, όπως ακριβώς συμβαίνει συνήθως.Η φουσκωτή κούκλα ονομαζόταν Margo και ο Καζάκος bodybuilder είχε οργανώσει ολόκληρη εκδήλωση, καλώντας φίλους και κάμερες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο γάμος του να γίνει viral και στο εξωτερικό. Δεν είναι άλλωστε και συχνό φαινόμενο, ένας άνδρας να παντρεύεται μια κούκλα.Λίγους μήνες αργότερα όμως, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Margo. Κι αυτό έγινε γιατί ερωτεύτηκε μια άλλη κούκλα. Άφησε λοιπόν την Margo και έκανε σχέση με την Lola. Κι όχι μόνο με την Lola, απ’ ότι φαίνεται, αφού μια εταιρεία που εμπορεύεται κούκλες του χάρισε άλλη μια, με τον ίδιο να θέλει να αποκτήσει «χαρέμι». Μάλλον δεν θα ξαναπαντρευτεί αυτή τη φορά.

Πηγή: 1069.gr

Δείτε επίσης:

«Έχω να φάω κανονικό φαγητό 4 χρόνια»: Η γυναίκα που ξαφνικά άρχισε να φοβάται τις τροφές

Ζουν μέσα στο νερό: Οι γενετικά μεταλλαγμένοι «τσιγγάνοι της θάλασσας» είναι ένα αληθινό φαινόμενο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία