Παιδί-θαύμα: Απίστευτα ευλύγιστο κορίτσι κάνει τοξοβολία με τα πόδια… ανάποδα

Γνωστή ως «Jelly Girl», η 11χρονη Ιρανή γυμνάστρια είναι ήδη διάσημη στο Ιράν για την εξοικείωση, τη δύναμη, την ευελιξία, την ευκινησία και την αντοχή σε κάθε κίνηση που εκτελεί

Η Ζάιρα Μπεράμι από το Ιράν, γνωστή και ως “Jelly Girl” επιδεικνύει τρομερή ευλυγισία και έχει την ικανότητα να ρίχνει βέλη με τα πόδια ανάποδα.

Όσο καταφέρνει να ισορροπήσει το σώμα της χωρίς να πέσει, μπορεί να χτυπήσει τον στόχο ακόμα και με κλειστά μάτια.

Το «Jelly Girl» οφείλει τη δεξιοτεχνία της στον πατέρα της Ροστάμ, ο οποίος γυμναζόταν μαζί της καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Όταν γεννήθηκε η Ζάιρα, έκανα μασάζ στο σώμα της με ελαιόλαδο κάθε μέρα. Επίσης, της άνοιγα και έκλεινα τα χέρια και τα πόδια της και της έκανα ασκήσεις γυμναστικής», εξήγησε ο πατέρας.

Εκείνη την εποχή, τα μέλη της οικογένειας ήταν εναντίον του πατέρα της Ζάιρα και πίστευαν ότι αυτές οι κινήσεις θα έβλαπταν το κορίτσι, αλλά η απόφαση σύντομα τον δικαίωσε.

Στην ηλικία των τεσσάρων ετών, το ταλαντούχο κορίτσι κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των Ιρανών παιδιών στο αθλητικό τμήμα και μπήκε στο παγκόσμιο ρεκόρ στη γυμναστική με τα πόδια.

«Στόχος μου είναι να καταφέρω να κερδίσω ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να μπορέσω να κάνω περήφανη την επαρχία, τη χώρα και την οικογένειά μου», ανέφερε η Ζάιρα.

πηγη- sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Γεννήθηκε μωρό με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια – Σκληρές εικόνες

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία