Οι ληστές είχαν ευαισθησίες – Λήστεψαν 98χρονο αλλά του άφησαν 5 ευρώ για να πάρει γάλα

Οι «ευαίσθητοι» ληστές, φεύγοντας άφησαν στον ηλικιωμένο, 5 ευρώ από αυτά που του πήραν για να πάρει γάλα

Η ληστεία συνέβη το πρωί στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας. Δυο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους μπήκαν σε ένα σπίτι όπου έμενε ένας 98χρονος άνδρας με προβλήματα ακοής και του είπαν ότι τον ληστεύουν.

Ο άνδρας χωρίς να φοβηθεί τους είπε πως τα μοναδικά χρήματα που έχει είναι 75 ευρώ. Οι ληστές τα πήραν και καθώς γύρισαν να φύγουν άκουσαν τον άνδρα να τους λέει πως αυτά που του πήραν ήταν τα μοναδικά του χρήματα και δεν είχε καν λεφτά για να πάρει γάλα.

Τότε ένας από αυτούς του άφησε 5 ευρώ για να πάρει γάλα. Όμως η ιστορία δεν σταματά εδώ. Οι ληστές μπερδεύτηκαν και σύμφωνα με το tempo24.news, δεν μπορούσαν να βγουν από το πίσω μέρος του σπιτιού.

Δεν μπορούσε να τους ακούσει

Τότε ζήτησαν από τον 98χρονο να τους ανοίξει την πόρτα για να βγουν από μπροστά. Όμως ο άνδρας είχε προβλήματα ακοής και δεν μπορούσε να τους ακούσει. Οι ληστές τότε πήραν ένα χαρτί και ένα στυλό και έγραψαν «Άνοιξε μας».

Στη συνέχεια κράτησαν το χαρτί μπροστά στο πρόσωπο του ηλικιωμένου για να το διαβάσει. Ο ηλικιωμένος τότε τους ξεκλείδωσε την πόρτα και οι ληστές βγήκαν και χάθηκαν.

πηγη- in.gr

Δείτε επίσης:

Έμπαινε στο ίδιο σπίτι για 23 μέρες και έκλεβε χρήματα!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία