Ο Ρώσος «Ποπάι» αποφάσισε να ξαναγίνει φυσιολογικός άνθρωπος

Ο Ρώσος «Ποπάι» αποφάσισε να ξαναγίνει φυσιολογικός άνθρωπος

Ο Τερέσιν έγινε viral όταν αποφάσισε, κόντρα στις υποδείξεις των γιατρών, να κάνει στα χέρια του αυτές τις αισθητικές επεμβάσεις με βαζελίνη

Ο Ρώσος «Ποπάι» αποφάσισε να ξαναγίνει φυσιολογικός άνθρωπος. Ο Κιρίλ Τερέσιν, ο Ρώσος «Ποπάι», αποφάσισε να ξαναγίνει φυσιολογικός άνθρωπος, αφαιρώντας τα τεράστια εμφυτεύματα που είχε στα μπράτσα του.

Ο Ρώσος παλαιστής των MMA, ο άνθρωπος «Ποπάι» ή «Χέρια Μπαζούκα», κατά κόσμον Κιρίλ Τερέσιν, υποβλήθηκε σε δεύτερη εγχείρηση στους δικέφαλους για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα, τα οποία, σύμφωνα με τους γιατρούς, μπορεί να του κόστιζαν την ίδια του τη ζωή.


Δείτε εδώ το βίντεο με τον Ρώσο Ποπάι:

BazookaArms #MMA #Russia
‘Bazooka Arms’ fails in his MMA debut

«Η δεύτερη επέμβαση στους τρικέφαλους του δεξιού χεριού πέτυχε. Πολλά ευχαριστώ στον χειρουργό Ντμίτρι Μέλνικοφ που τόλμησε να κάνει τις τρομερά δύσκολες αυτές επεμβάσεις και έσωσε τη ζωή μου από αυτό το δηλητήριο», έγραψε ο Τερέσιν στα social media, μαζί με μια φωτογραφία από το χειρουργημένο χέρι του.


Ο Ρώσος «Ποπάι» αποφάσισε να ξαναγίνει φυσιολογικός άνθρωπος

Ο Τερέσιν έγινε viral όταν αποφάσισε, κόντρα στις υποδείξεις των γιατρών, να κάνει στα χέρια του αυτές τις αισθητικές επεμβάσεις με βαζελίνη.

Σύντομα ο νεαρός Ρώσος έγινε ατραξιόν, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις όπου επιδείκνυε τα τύπου Ποπάι μπράτσα του, ενώ δοκίμασε την τύχη του και στις MMA.


Ο Ρώσος «Ποπάι» αποφάσισε να ξαναγίνει φυσιολογικός άνθρωπος

Τελικά, όμως, υπό τον κίνδυνο όχι μόνο να υποστεί ακρωτηριασμό αλλά και να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο, αποφάσισε να τα αφαιρέσει.

Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Επιζών της Σαπεκοένσε από το αεροπορικό δυστύχημα, επέζησε και από τροχαίο

Απίστευτο ρεκόρ: Η γυναίκα που θεωρείται ότι γέννησε τα περισσότερα παιδιά στην ιστορία

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία