Μάνα “έδωσε” τον γιο στην αστυνομία: Πούλησε τα έπιπλα και τη σκεπή για να βγαίνει με κοπέλα

Ένας νεαρός άντρας πούλησε τα έπιπλα και τη σκεπή του σπιτιού των γονιών του για να έχει τα λεφτά να βγαίνει ραντεβού με την κοπέλα του

Ένας νεαρός άντρας από την Ινδονησία πούλησε τα έπιπλα και τη σκεπή του σπιτιού των γονιών του για να έχει τα λεφτά να βγαίνει ραντεβού με την κοπέλα του.

Ένας νεαρός άντρας από την περιοχή Μπαντούλ στη Γογκιάρτα της Ινδονησίας πούλησε τα έπιπλα και τη σκεπή του σπιτιού των γονιών του για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της κοπέλας του.

Τελικά, η μάνα του δεν άντεξε άλλο και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο 24χρονος εργάζεται ως ντελιβεράς και το μεροκάματό του συνήθως φτάνει τα 3,5 με 7 δολάρια, κάτι που δεν του επιτρέπει και πολλά – πολλά για λαβ στόρι.

Ο νεαρός άρχισε να πουλά έπιπλα από το πατρικό του στις αρχές Οκτώβρη και σταμάτησε μόνο όταν τον έπιασε η μάνα του να ετοιμάζεται να πουλήσει τα ελενίτ που είχε ξηλώσει από τη σκεπή του σπιτιού.

Η 53χρονη μητέρα δουλεύει σκληρά ως οικιακή βοηθός για να έχουν ένα «κεραμίδι» πάνω από τα κεφάλια τους και για να πληρώνει ένα τραπεζικό δάνειο.

Και καθώς ζει στο σπίτι όπου εργάζεται ως εσωτερική, ο γιος είχε το σπίτι σχεδόν αποκλειστικά για τον εαυτό του.

«Χρησιμοποίησα τα λεφτά από τα έπιπλα για τα καθημερινά γεύματά μου, κάποια μαζί με την κοπέλα μου. Έχω κορίτσι. Ζει στο Νγκάβι, της Ανατολικής Ιάβας» λέει ο νεαρός, σύμφωνα με τον ιστότοπο Coconuts.

Μπορεί η σχέση τους να είναι ακόμα πολύ φρέσκια, αλλά ο νεαρός μοιάζει τρελά ερωτευμένος.

«Της έδωσα πράγματα απευθείας σ’ αυτή, μερικές φορές είναι φαγητό, κάποιες φορές μια τσάντα και ρούχα. Το έκανα για την αγάπη» είπε ο νεαρός.

Ο νεαρός υπολογίζεται ότι έβγαλε περίπου 1.680 δολάρια από τις πωλήσεις των επίπλων, με τη μητέρα του να αποφασίζει να τον καταγγείλει στις αρχές, ελπίζοντας να τον κάνει έτσι να μάθει από τα λάθη του.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, οι πωλήσεις των επίπλων άρχισαν λίγο καιρό αφού πέθανε ο πατέρας του νεαρού.

Όπως παραδέχεται ο 24χρονος, η κοπέλα του αγνοεί τα μπλεξίματά του με την αστυνομία και ομολογεί ότι θα συνέχιζε το ξεπούλημα, εάν δεν τον είχε τσακώσει η μάνα του.

«Αφού με κλείσανε στο κελί, μετάνιωσα για όλα. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα μου. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για όσα έχω κάνει» ανέφερε ο νεαρός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εάν η μητέρα του 24χρονου δεν αποσύρει τις κατηγορίες, ο νεαρός κινδυνεύει μέχρι και με 5 χρόνια φυλάκιση.

πηγη-sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Κεραυνός χτύπησε κρατούμενους

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία