Ληστές με φαντασία: Έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες με συνεργούς… μαϊμούδες

Ληστές με φαντασία: Έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες με συνεργούς... μαϊμούδες

Όλα ξεκίνησαν στις 2 Μαρτίου όταν ένας δικηγόρος κατήγγειλε στην αστυνομία τρεις άνδρες που μαζί με μαϊμούδες τον περικύκλωσαν και τον λήστεψαν

Ληστές με φαντασία: Έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες με συνεργούς… μαϊμούδες. Όλα ξεκίνησαν στις 2 Μαρτίου όταν ένας δικηγόρος κατήγγειλε στην αστυνομία τρεις άνδρες που μαζί με μαϊμούδες τον περικύκλωσαν και τον λήστεψαν.

Η αστυνομία του Νέου Δελχί συνέλαβαν δύο άνδρες για κλοπές με τη βοήθεια… μαϊμούδων, σύμφωνα με τις ινδικές Αρχές.
Ο υποδιευθυντής της αστυνομίας Ατούλ Θακούρ τόνισε πως οι κατηγορούμενοι, ένας 26χρονος και ένας 23χρονος, συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους στη ληστεία ενός δικηγόρου στις 2 Μαρτίου, από τον οποίο αφαίρεσαν ποσό ανάλογο των 80 ευρώ.

«Στις 2 Μαρτίου, ένας δικηγόρος κατήγγειλε πως καθόταν σε ένα ρίκσο (σ.σ. μεταφορικό μέσο στην Ασία) όταν τρεις άνδρες έβαλαν τις μαϊμούδες να κάτσουν στο όχημα και απαίτησαν χρήματα από αυτόν. Όταν ο δικηγόρος έβγαλε το πορτοφόλι του για να τους δώσει, άρπαξαν το πορτοφόλι και εξαφανίστηκαν» τονίζει ο Θακούρ.

Το αλλόκοτο συμβάν κινητοποίησε τις αρχές που άρχισαν έρευνα για τον εντοπισμό των ευφάνταστων ληστών.

«Η ομάδα έρευνας εντόπισε πολλά βίντεο από κάμερες ασφαλείας και πραγματοποίησε εφόδους βάσει πηγών και πληροφοριοδοτών. Την Πέμπτη συνέλαβαν δύο άτομα με τις δύο μαϊμούδες» ανέφερε ο Θακούρ.Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι δύο ομολόγησαν την εμπλοκή τους αποκαλύπτοντας και τον τρίτο συνεργό τους, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.

Οι δύο τους παραδέχτηκαν πως είχαν πιάσει τις μαϊμούδες πριν από τρεις μήνες στο Φρούριο Tughlaqabad, ιστορική περιοχή της ινδικής πρωτεύουσας και τις χρησιμοποιούσαν για να αποσπούν την προσοχή των θυμάτων ή να αρπάζουν τα πορτοφόλια.

Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έρωτα

Γυναίκα ουρεί αλκόολ χωρίς να έχει πιει σταγόνα λόγω σπάνιας πάθησης

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία