Κόκορας σκότωσε το αφεντικό του ενώ προσπαθούσε να το σκάσει από κοκορομαχία

Κόκορας σκότωσε το αφεντικό του ενώ προσπαθούσε να το σκάσει από κοκορομαχία

Ένας κόκορας για κοκορομαχίες με μια κοφτερή λεπίδα δεμένη στο πόδι του σκότωσε το αφεντικό του, στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Κόκορας σκότωσε το αφεντικό του ενώ προσπαθούσε να το σκάσει από κοκορομαχία. Η παράνομη κοκορομαχία που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του άντρα από κόκορα έλαβε χώρα στο χωριό Λοθονούρ στην Ινδία και η τοπική αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τους οργανωτές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AFP και βάσει αστυνομικών αναφορών, ο κόκορας προκάλεσε σοβαρά τραύματα στον καβάλο του αφεντικού του και ο άντρας πέθανε από αιμορραγία, ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο.
Το πτηνό μεταφέρθηκε σε τοπική φάρμα πουλερικών της περιοχής, ενώ η αστυνομία αναζητά 15 άτομα που συμμετείχαν στην κοκορομαχία.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κοκορομαχίες είναι απαγορευμένες στην Ινδία, αλλά εξακολουθούν να διεξάγονται παράνομα σε αγροτικές περιοχές της χώρας.

Τα κοκόρια που εκτρέφονται ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό φέρουν λεπίδες περίπου 7,5 εκατοστών, δεμένες στα πόδια του για να χτυπούν τον αντίπαλό τους στη μονομαχία.
Από την παράνομη αυτή πρακτική χιλιάδες κόκορες χάνουν τη ζωή τους μ’ αυτόν τον τρόπο, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας και περιβαλλοντικών οργανώσεων.

Δείτε το βίντεο:Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Γυναίκα καταζητείται 20 χρόνια γιατί δεν γύρισε βιντεοκασέτα με κινούμενα σχέδια

Άνθρωπος… ερπετό: Έβαλε ψεύτικα κέρατα και έκοψε τη γλώσσα για να μοιάσει σε δράκο

Βουδιστής μοναχός έκοψε το κεφάλι του… για “καλή τύχη” στη μεταθανάτια ζωή

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία