Γυναίκα βρήκε Εσταυρωμένο Χριστό σε μανταρίνι – Βίντεο

Η 57χρονη Τζιν Γκουλιέλμι έκοψε το μανταρίνι στα δυο και…

Η 57χρονη Τζιν Γκουλιέλμι έκοψε το μανταρίνι στα δυο και με μεγάλη έκπληξη πρόσεξε να σχηματίζεται μια παράξενη μορφή. Οι άσπρες ίνες του φρούτου θύμιζαν την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού.

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χριστός θα επιστρέψει, και τον βρήκα απλά να χαλαρώνει μέσα σε ένα μανταρίνι όλον αυτόν τον καιρό. Εντόπισα τη μορφή μόλις έκοψα τα δυο μισά του μανταρινιού.

Θυμάμαι ότι σκέφτηκα:”Κοίτα εδώ, αυτό μοιάζει ακριβώς σαν τον Χριστό που κρέμεται στον σταυρό, τέλεια”» λέει η 57χρονη Τζιν.

Όμως, δεν φαίνεται πως πείστηκαν όλοι με αυτό το σημάδι για τη Δευτέρα Παρουσία και έδωσαν τη δική τους ερμηνεία για τη μορφή στο μανταρίνι.

«Είναι ο Σπάιντερμαν που κρατάει το τρένο» σχολίασε κάποιος με χιούμορ, για τη μορφή μέσα στο λαχταριστό φρούτο.Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι παραμένει άγνωστο εάν η γυναίκα απλά έφαγε το φρουτάκι, αφού πρώτα ανέβασε τις φωτογραφίες στα social media ή έφτιαξε κάποιου είδους μανταρινο-ναό.

Δείτε το βίντεο:

πηγη- sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Βόρεια Κορέα: ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγόρευσε το γέλιο για 11 ημέρες!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία