Γυναίκα κατέληξε με 4 στήθη: Κάτι πήγε πολύ στραβά στην πλαστική εγχείρηση

Γυναίκα κατέληξε με 4 στήθη: Κάτι πήγε πολύ στραβα στην πλαστική εγχείρηση

Μια γυναίκα στην Κίνα κατέληξε με 4 στήθη, μετά από μια αποτυχημένη αισθητική επέμβαση στο στήθος της.

Γυναίκα κατέληξε με 4 στήθη: Κάτι πήγε πολύ στραβά στην πλαστική εγχείρηση.

Μάλιστα, για την επέμβαση πλήρωσε περί τις 30 χιλ. ευρώ, ώστε για να βελτιώσει το σώμα της που δεν την ικανοποιούσε με την εικόνα του.

Όμως, η εμφάνισή της αντί να βελτιωθεί, έγινε πολύ χειρότερη. Από την επέμβαση, η Κινέζα που έγινε γνωστή μόνο ως Γουάνγκ, κατέληξε με δύο εξογκώματα στο κάθε της στήθος και μια ουλή στο χέρι.

Όταν τρομοκρατημένη πήγε στο νοσοκομείο για να ζητήσει ιατρικές συμβουλές, οι γιατροί της είπαν ότι η επέμβαση αισθητικής στην οποία είχε υποβληθεί είχε αποτύχει και πως πλέον έμοιαζε λες και είχε 4 στήθη. Οι γιατροί την συμβούλεψαν ότι θα έπρεπε να κινηθεί δικαστικά, ζητώντας την αποκατάσταση του στήθους της και αποζημίωση, από την κλινική όπου είχε κάνει την προσθετική στήθους, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail

Όταν η κυρία Γουάνγκ επέστρεψε στην κλινική, οι υπεύθυνοι δέχτηκαν να της επιστρέψουν τα χρήματα που είχε δώσει για την επέμβαση και περίπου ακόμη 3.800 ευρώ ως αποζημίωση, όπως η ίδια ανέφερε σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης της Γκουανγκντόνγκ.

Η μητέρα δυο παιδιών δεν δέχτηκε το συμβιβασμό με την κλινική πλαστικής χειρουργικής, μιας και η κατάσταση της υγείας της την είχε κάνει ν’ απουσιάσει από την εργασία της για 3 μήνες και να υποστεί μεγάλη ψυχολογική πίεση.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της κλινικής διαβεβαίωσε πως όλοι οι χειρουργοί εκεί είναι πλήρως εξειδικευμένοι και συμβούλεψε την κυρία Γουάνγκ να ζητήσει νομική υποστήριξη, προκειμένου να διεκδικήσει περαιτέρω αποζημίωση.

Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Η παράξενη ιστορία της γυναίκας που την παίρνει ο ύπνος χωρίς να το θέλει 15 φορές την ημέρα

Ηθοποιός είδε τη μύτη της να σαπίζει έπειτα από αποτυχημένη πλαστική

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία