Γονείς πάντρεψαν 5χρονα δίδυμα αδέρφια μεταξύ τους: Ήταν εραστές σε προηγούμενη ζωή

Γονείς πάντρεψαν 5χρονα δίδυμα αδέρφια μεταξύ τους: Ήταν εραστές σε προηγούμενη ζωή

Δυο πεντάχρονα δίδυμα αδέρφια από την Ταϊλάνδη παντρεύτηκαν μεταξύ τους γιατί οι γονείς τους πιστεύουν ότι τα παιδιά ήταν εραστές σε μια προηγούμενη ζωή

Γονείς πάντρεψαν 5χρονα δίδυμα αδέρφια μεταξύ τους: Ήταν εραστές σε προηγούμενη ζωή.

Δυο πεντάχρονα δίδυμα αδέρφια από την Ταϊλάνδη παντρεύτηκαν μεταξύ τους γιατί οι γονείς τους πιστεύουν ότι τα παιδιά ήταν εραστές σε μια προηγούμενη ζωή.


Έτσι ο πεντάχρονος Γασιραβίτ Μπι Μουσίκα παντρεύτηκε τη δίδυμη αδερφή του, Ρινράντα Μπριμ σε μια γαμήλια τελετή στην Ταϊλάνδη, στις 4 Μάρτη.

Οι γονείς τους ακολουθούν τις βουδιστικές διδαχές που αναφέρουν πως όλα τα δίδυμα γεννιούνται μαζί γιατί έχουν κάρμα από μια προηγούμενη ζωή στην οποία ήταν εραστές που η σχέση τους έληξε άδοξα πριν παντρευτούν.

Και υπάρχει η πεποίθηση πως εκτός κι αν παντρευτούν το συντομότερο δυνατό, οι ζωές τους θα έχουν κακοτυχία κατευθείαν από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους.

«Νιώθω τόσο τυχερή που έχω δίδυμα, αλλά με απασχολεί που υπάρχει κάτι να τα ακολουθεί από τις προηγούμενες ζωές τους. Η πίστη μας λέει πως πρέπει να παντρευτούν για να καθαρίσει το κάρμα τους»

λέει η περήφανη μητέρα των πεντάχρονων νεόνυμφων.


Από την πλευρά του ο πατέρας των διδύμων ανέφερε πως δεν είχαν άλλη επιλογή από το να παντρέψουν τα παιδιά, καθώς διαφορετικά σύμφωνα με ταϊλανδέζικη δεισιδαιμονία κάποιο από τα δίδυμα θα αρρώσταινε.


«Πιστεύουμε ότι εάν τα παιδιά μας γεννηθούν δίδυμα διαφορετικού φύλου, πρέπει να παντρευτούν ή ένα από αυτά θα αρρωστήσει βαριά στη συνέχεια της ζωής τους»

λέει ο πατέρας, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, Daily Mail.


«Το κάνουμε μόνο και μόνο για να είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά μας θα είναι ασφαλή. Δεν θέλουμε να αρρωστήσουν και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα εάν ακολουθήσουμε αυτή την πίστη» συνέχισε ο πατέρας των 5χρονων παιδιών για τον γάμο τους, που δεν έχει καμία νομική διάσταση, πέρα από την όποια σκοπιμότητα της βουδιστικής τελετουργίας.


Parents get little twins MARRIED as they were ‘lovers in past life’

Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Άντρας παντρεύτηκε τέσσερις φορές την ίδια γυναίκα και τη χώρισε άλλες τρεις μέσα σε 37 μέρες

Μοσχάρι γεννήθηκε με… δύο κεφάλια – Μπορεί να τρέφεται ταυτοχρόνως και από τα δύο στόματα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία