Εστιατόριο απαγόρευσε την είσοδο σε άνδρα επειδή… έτρωγε πολύ

Ο κ. Kang είπε ότι το εστιατόριο κάνει «διακρίσεις» σε βάρος ανθρώπων που μπορούν να φάνε πολύ. «Μπορώ να φάω πολύ, αυτό φταίει» σημείωσε χαρακτηριστικά

«Πόρτα» από εστιατόριο της Κίνας «έφαγε» ένας άνδρας, ο οποίος πλήρωσε το λάθος του να κάνει διαδοχικά φαγοπότια στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Ο λόγος για τον κ. Kang, ο οποίος μιλώντας στην κινεζική τηλεόραση Hunan TV γνωστοποίησε ότι το «Handadi Seafood» τού απαγόρευσε δια παντός την είσοδο.

Σύμφωνα με το BBC, στην πρώτη επίσκεψή του κατανάλωσε 1,5 κιλό χοιρινό, ενώ στη δεύτερη επίσκεψή του έφαγε περίπου 4 κιλά γαρίδες.

Το πρόβλημα συνίσταται στο γεγονός ότι το «Handadi Seafood» προσφέρει μπουφέ σε μια σταθερή τιμή και επομένως, είτε κάποιος φάει πολύ είτε φάει λίγο, θα κληθεί να πληρώσει το ίδιο ποσό.

Ο κ. Kang είπε ότι το εστιατόριο κάνει «διακρίσεις» σε βάρος ανθρώπων που μπορούν να φάνε πολύ. «Μπορώ να φάω πολύ, αυτό φταίει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε ότι τέτοιου είδους πελάτες τον… βάζουν μέσα, ζημιώνοντας το ταμείο. «Κάθε φορά που έρχεται εδώ, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν. Ακόμα και όταν πίνει γάλα σόγιας, θα καταναλώσει 20 ή 30 μπουκάλια».

«Ακόμα και όταν πίνει γάλα σόγιας, μπορεί να πιει 20 ή 30 μπουκάλια. Όταν τρώει τα χοιρινά πόδια, καταναλώνει ολόκληρο το δίσκο με αυτά. Και για τις γαρίδες, ενώ συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λαβίδες για να τις φάνε, αυτός χρησιμοποιεί ένα δίσκο για να τις πάρει» πρόσθεσε.

πηγη- in.gr

Δείτε επίσης:

Γάτα – Πίνει το γάλα της εκστασιασμένη, γουργουρίζει και γίνεται μουσικό hit – Ακούστε το

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία