Επάγγελμα Χοντρός : Εταιρεία στην Ιαπωνία νοικιάζει χοντρούς για 15 ευρώ την ώρα

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας Debucari, οι όροι για τους συμμετέχοντες περιλαμβάνουν να έχουν μάζα σώματος μεγαλύτερη των 100 κιλών, να είναι πάνω από 18 ετών και να μην παρεξηγούνται όταν κάποιος τους λέει χοντρούς

Μια εταιρεία από την Ιαπωνία έχει ξεκινήσει ένα πρακτορείο ταλέντων για να “νοικιάζει” υπέρβαρους ανθρώπους με την ώρα, διαμέσου μιας διαδικτυακής υπηρεσίας.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας Debucari, οι όροι για τους συμμετέχοντες περιλαμβάνουν να έχουν μάζα σώματος μεγαλύτερη των 100 κιλών, να είναι πάνω από 18 ετών και να μην παρεξηγούνται όταν κάποιος τους λέει χοντρούς.


Η προσπάθεια που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Απρίλη δέχτηκε περίπου 45 αιτήσεις, αμέσως μόλις η αγγελία δημοσιεύτηκε.
Μεταξύ των σκοπών που η Debugari αναφέρει ως στόχους για την ύπαρξη της υπηρεσίας ενοικίασης χοντρών είναι, για παράδειγμα, η προώθηση ρούχων για υπέρβαρους.

Ακόμη, η διαφήμιση προγραμμάτων και προϊόντων αδυνατίσματος ή ακόμη και η απευθείας ενοικίαση κάποιου υπέρβαρου ατόμου ώστε ο πελάτης να νιώθει τόνωση στην αυτοπεποίθησή του.

Να τονίσουμε ότι η εταιρεία ξεκαθαρίζει πως ο όρος “χοντρός” δεν χρησιμοποιείται υποτιμητικά. Αντιθέτως, θα πρέπει να θεωρείται ως θετικός και ενδυναμωτικός χαρακτηρισμός. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία ενοικίασης υπέρβαρων ατόμων υπόσχεται στους εργαζομένους της ότι θα κρατήσουν το πλήρες ποσό που θα καταβάλουν οι πελάτες, δηλαδή 2.000 γεν την ώρα (περίπου 15 ευρώ), ενώ η αμοιβή της Debugari θα προκύπτει σε απευθείας συμφωνία με τον κάθε πελάτη.

Η εταιρεία ενοικίασης “χοντρών” έχει ήδη ένα ρόστερ από υπέρβαρους ανθρώπους διαθέσιμους για ενοικίαση σε πολλές από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένων του Τόκιο, της Οσάκα και του Άιτσι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ενοικίαση ανθρώπων στην Ιαπωνία δεν είναι κάτι πρωτοφανές.Στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου μπορείς, για παράδειγμα, να νοικιάσεις έναν άνθρωπο να γίνει φίλος με τον εραστή ή την ερωμένη του άπιστου συντρόφου σου και να τους πείσει να αποτραβηχτούν ή να νοικιάσεις μεσήλικες άντρες ή γυναίκες για να σου κάνουν φιλική παρέα.

Δείτε το βίντεο:Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης :

Γνωρίστε τον ρινόκερο με χόμπι το αρμόνιο

Έβρος: τσιμπούρι προκάλεσε εγκεφαλίτιδα σε κτηνοτρόφο

Ελληνίδα γιαγιά 107 ετών με 140 εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία