«Έχω να φάω κανονικό φαγητό 4 χρόνια»: Η γυναίκα που ξαφνικά άρχισε να φοβάται τις τροφές

«Έχω να φάω κανονικό φαγητό 4 χρόνια»: Η γυναίκα που ξαφνικά άρχισε να φοβάται τις τροφές

Η γυναίκα αυτή σταμάτησε να τρέφεται με οτιδήποτε μαγειρευτό ή φρούτο ή λαχανικό από φόβο της ότι θα πάθει αλλεργικό σοκ και θα πεθάνει

«Έχω να φάω κανονικό φαγητό 4 χρόνια»: Η γυναίκα που ξαφνικά άρχισε να φοβάται τις τροφές.

Tο γνωστό κανάλι του Dr. Phil στο YouTube, του γιατρού που φέρνει στο φως περίεργες νευρώσεις και διαταραχές των σύγχρονων γυναικών, έκανε πρόσφατα μία συνέντευξη με μία περίεργη περίπτωση διατροφικής διαταραχής, η οποία μοιάζει με ανορεξία αλλά σε άλλη μορφή.

«Έχω να φάω κανονικό φαγητό 4 χρόνια» λέει η γυναίκα που ξαφνικά σταμάτησε να τρέφεται με οτιδήποτε μαγειρευτό ή φρούτο ή λαχανικό από φόβο ότι θα πάθει αλλεργικό σοκ και θα πεθάνει.

Όσο κι αν πήρε τη διαβεβαίωση από τους γιατρούς ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αυτή δεν πείθεται.

Τρέφεται αποκλειστικά με χυμούς πρωτεΐνης, παγωτό και τσίχλες. «Είναι τα μόνα που με κάνουν να νιώθω ασφαλής» λέει. «Όλα τα άλλα τα φοβάμαι. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεκίνησε αυτό ή πότε θα τελειώσει αλλά σίγουρα βλέπω τις αλλαγές στο σώμα μου και αναρωτιέμαι τι γίνεται. Που πήγαν τα κιλά μου. Γίνομαι σκελετός σιγά-σιγά. Δεν θέλω να κάνω σεξ με τον άντρα μου με ανοιχτό φως».

Ο άντρας της δηλώνει, από την άλλη, ότι είναι δίπλα της αλλά ζει μία μοναχική ζωή. «Κοιμάμαι μόνος μου, τρώω μόνος μου, πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ μόνος μου» λέει.

Στη συνέντευξη με τον Dr. Phil η γυναίκα παραδέχεται ότι αυτό της συνέβη εντελώς ξαφνικά, ότι μέχρι πρότινος έτρωγε και έπινε κανονικότατα και μάλιστα απολάμβανε τις γεύσεις και τη ζωή της.

Δείτε εδώ το βίντεο:


‘I Haven’t Had A Meal In Almost Four Years’

Πηγή: womantoc.gr

Δείτε επίσης:

Αρχιτεκτονικό θαύμα: Μια γέφυρα μοναδική στον κόσμο χωρίζει το νερό στα δύο

Ζουν μέσα στο νερό: Οι γενετικά μεταλλαγμένοι «τσιγγάνοι της θάλασσας» είναι ένα αληθινό φαινόμενο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την ΕλλάδαEdit

Στην ίδια κατηγορία