Δυο κεφάλια σε ένα σώμα: 15 από τα πιο παράξενα δικέφαλα ζωάκια στον κόσμο

Δυο κεφάλια σε ένα σώμα: 15 από τα πιο παράξενα δικέφαλα ζωάκια στον κόσμο

Πρόκειται για μια γενετική δυσμορφία που καλείται πολυκεφαλία και εξαιτίας της οποίας δύο κεφάλια αντί για ένα σχηματίζονται στο έμβρυο πολλών ειδών

Δυο κεφάλια σε ένα σώμα, 15 από τα πιο παράξενα δικέφαλα ζωάκια στον κόσμο .Όταν δύο μυαλά ασχολούνται με τη λύση ενός προβλήματος, η λύση έρχεται πιο γρήγορα και στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε 15 ζωάκια που γεννήθηκαν με δύο κεφάλια αντί για ένα.

Από μια δικέφαλη οχιά του Ράσελ στη Ινδία μέχρι μια κίτρινη νεροχελώνα με δυο κεφάλια, η αξίας της οποίας υπολογίζεται σε πάνω από 30 χιλ. δολάρια.


Δείτε εδώ το βίντεο:

World’s Most Amazing Two-Headed Animals

Ένα νερόφιδο που γεννήθηκε με δύο κεφάλια στην Ταϊλάνδη κι ένα παράξενο γουρουνάκι με τρία μάτια κι ένα έξτρα κεφαλάκι στις Φιλιππίνες.

Επίσης στο βίντεο θα δείτε μια πολύ πεινασμένη δικέφαλη σαύρα που μπορεί να τρώει και με τα δύο της κεφάλια ταυτόχρονα κι αυτά είναι μόνο μερικά από τα αλλόκοτα ζωάκια που παρουσιάζονται εδώ.

Πρόκειται για μια γενετική δυσμορφία που καλείται πολυκεφαλία και εξαιτίας της οποίας δύο κεφάλια αντί για ένα σχηματίζονται στο έμβρυο πολλών ειδών.

Για τα θηλαστικά, τα δύο κεφάλια μπορεί να προκύψουν από τον ημιτελή διαχωρισμό ενός εμβρύου κατά την ανάπτυξή του στη μήτρα της μητέρας του.

Πηγή: sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Διπλό μπέρδεμα: Δίδυμοι παντρεύτηκαν δίδυμες αδερφές και μένουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι

Οι δίδυμες που επέζησαν από τα διεστραμμένα πειράματα του γιατρού του Θανάτου, Γιόζεφ Μένγκελε

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία