Δερμάτινη τσάντα μεταφοράς καρπουζιού: Μόλις κυκλοφόρησε και κοστίζει 1000 δολάρια

Η ‘Watermelon Bag’ θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών – μόλις 21 – και θα κοστίζει 1.003 δολάρια η καθεμία, σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία

Το εργοστάσιο Tsuchiya Bag Factory έχει παράδοση στις αλλόκοτες τσάντες για όλες τις εποχές και ούτε αυτή την φορά απογοήτευσε.

Μετά την χειραποσκευή για την ασφαλή μεταφορά… χιονανθρώπων το χειμώνα, τώρα τα δημιουργικά μυαλά της εταιρείας σχεδίασαν και λανσάρουν την τσάντα μεταφοράς (ενός και μόνο) καρπουζιού σε τιμή που αντιστοιχεί σε εκατοντάδες καρπούζια.  

Η ‘Watermelon Bag’ θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών – μόλις 21 – και θα κοστίζει 1.003 δολάρια η καθεμία, σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία. 

Αποτελείται από 60 διαφορετικά κομμάτια και προορίζεται για την στυλάτη μεταφορά ενός καρπουζιού από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι. Ένα άνοιγμα στο πάνω μέρος της χειραποσκευής αφήνει το φως να μπει και τα χρώματα του δέρματος να ταιριάξουν αρμονικά με την ριγέ, πράσινη φλούδα του φρούτου. 

Πολυτελής τσάντα μεταφοράς καρπουζιού - Κ΄
Πολυτελής τσάντα μεταφοράς καρπουζιού - Κ΄
Πολυτελής τσάντα μεταφοράς καρπουζιού - Κ΄
Πολυτελής τσάντα μεταφοράς καρπουζιού - Κ΄
Πολυτελής τσάντα μεταφοράς καρπουζιού - Κ΄
Πολυτελής τσάντα μεταφοράς καρπουζιού - Κ΄

Το δέρμα Vachetta εγγυάται αντοχή και ελαστικότητα για αμέτρητες (;) μεταφορές καρπουζιών, ενώ το απαλό εσωτερικό προστατεύει και διατηρεί το βαρύ φρούτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τσάντα ανεβαίνει σήμερα στα ράφια των φυσικών καταστημάτων ενώ από τις 15 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Πηγή: .lifo.gr

Δείτε επίσης:

Ράνη, η μικρότερη αγελάδα νάνος στον κόσμο

Δανία: Το ψηλότερο κάστρο άμμου στον κόσμο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία