Άντρας λέει ότι βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια κι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με φάντασμα – Βίντεο

Ο Φιλ Τζόνσον μόλις είχε γυρίσει σπίτι αφού είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια, αλλά η αλλόκοτη μορφή που είδε όταν κοίταξε το βίντεο από την κάμερα στην πόρτα τον έκανε να χλωμιάσει από τον φόβο του

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του στα social media, ο 31χρονος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε το «φάντασμα» στο βίντεο.

«Δεν έχω ιδέα τι ήταν αυτό. Το έχω δει ξανά και ξανά κι ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη» λέει ο άντρας, μιλώντας στην εφημερίδα Bristol Post.

«Δεν ασχολούμαι με φαντάσματα ή με το μεταφυσικό. Και δεν θέλω τίποτα κυνηγούς φαντασμάτων να έρχονται από εδώ για να ερευνήσουν το περιστατικό» συνέχισε ο 31χρονος.

«Αλλά τίποτα σαν κι αυτό δεν μου έχει συμβεί ξανά. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Η σύντροφός μου πιστεύει ότι είναι κάτι παράξενο κι έχει φρικάρει λιγουλάκι από όλο αυτό» εξηγεί ο Τζόνσον.

Το βίντεο έγινε viral, με πολλούς χρήστες να εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι πρόκειται για φάντασμα.Υπήρξαν όμως και αρκετοί άλλοι που δεν είναι και τόσο σίγουροι ότι πρόκειται για κάτι που ανήκει στη σφαίρα του μεταφυσικού.

«Αυτό ήταν η ανάσα του τύπου που έβγαινε από το στόμα του, επειδή έκανε κρύο. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι όλα όσα βλέπουν είναι φαντάσματα ή κάτι ανατριχιαστικό» σχολίασε κάποιος.

«Αυτό είναι καυσαέριο από εξάτμιση αυτοκινήτου στον κρύο αέρα. Μπορεί κανείς να το δει να έρχεται από εκείνη την περιοχή, αν και το βίντεο μοιάζει να είναι μονταρισμένο για να το κρύψει.

Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο εδώ, εκτός κι αν δεν έχει προσέξει ποτέ σου τι γίνεται στον έξω κόσμο» έγραψε ένας άλλος.

Εσείς τι λέτε;

Δείτε το βίντεο:

πηγη- sputniknews.gr

Δείτε επίσης:

Lockdown: από “ραντεβού στα τυφλά”… συγκάτοικος με άγνωστο, λόγω κορονοϊού!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία