Άγιοι Βασίληδες κάνουν μαθήματα στο Λονδίνο

Σχολή για τη σωστή συμπεριφορά του Αγίου των Χριστουγέννων λειτουργεί στο Λονδίνο. Πού στέλνουν τα παιδιά τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι οι Άγιοι Βασίληδες προχωρούν σε …εργασία εξ αποστάσεως. Άλλοι θα δουλέψουν από το σπίτι τους – στο Βόρειο Πόλο- κι άλλοι από το…γραφείο τους. Έτσι, όπως και πέρυσι, συστήνεται η διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στα παιδιά να επικοινωνήσουν με τον Άγιο των Χριστουγέννων.

Μετά λοιπόν την περσινή εορταστική περίοδο, με όλους τους περιορισμούς της πανδημίας, φέτος οι Άγιοι Βασίληδες έλαβαν περισσότερη εκπαίδευση, ενώ μεγάλωσαν και οι ανάγκες για… περισσότερο προσωπικό.

Μαζεμένοι στο «Υπουργείο της Διασκέδασης», στο Λονδίνο, οι εκπαιδευόμενοι Άγιοι Βασίληδες προετοιμάζονται για τις δημόσιες εμφανίσεις τους , προτού επιστρέψουν στη ζεστασιά του καναπέ τους, στο Βόρειο Πόλο.

Φυσικά, στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους, μαθαίνουν και πώς να μιλούν σωστά στις βιντεοκλήσεις, για να μην τρομάζουν τα παιδιάκια.

Ειδικό μάθημα γίνεται και για το σωστό γέλιο τους (Χο, χο ,χο).

Σκοπός για φέτος είναι, να δουλέψουν φέτος, κρατώντας τόσο τα παιδιά και τους γονείς, όσο και τους εαυτούς τους, ασφαλείς.

πηγη- nkv.antenna.gr

Δείτε επίσης:

«Τρελή χαρούμενη πίτσα»: Εστιατόριο στην Ταϊλάνδη φτιάνει πίτσα με κάνναβη και κάνει θραύση

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία