Τα γλέντια εν μέσω πανδημίας είναι για λίγους και «εκλεκτούς» (;)

ποτα

Ένα εύλογο και επίκαιρο ερώτημα εν μέσω πανδημίας

Τα γλέντια εν μέσω πανδημίας είναι για λίγους και «εκλεκτούς»; Ένα ερώτημα εύλογο και επίκαιρο.

Αναμφισβήτητα η ελληνική τηλεόραση βρίθει από παραδείγματα τηλεοπτικών εκπομπών, οι οποίες βγαίνουν κανονικά στον αέρα,με γλέντια και χαρές, χωρίς να έχουν περιοριστεί από τα μέτρα που επιβάλει η αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ποιος άλλωστε δεν τραγούδησε, δεν χόρεψε, με λίγα λόγια δεν άνοιξε το σπιτικό του για τις εν λόγω εκπομπές και την παρέα τους.

Ωστόσο, αν και η ολική απαγόρευση έχει «φυλακίσει» τους κοινούς θνητούς στα στενά όρια των σπιτιών τους, φαίνεται ότι οι λεγόμενοι celebrities, οι άνθρωποι του θεάματος έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται από και προς διάφορα σημεία της χώρας, να συνωστίζονται σε ένα στούντιο, να χορεύουν, να τραγουδούν, να τρώνε και να πίνουν..όλοι μαζί!

Xωρίς αποστάσεις! Xωρίς μάσκα.

Μόνο με ένα γρήγορο τεστ ανίχνευσης του ιού. Αλήθεια γιατί να μην μπορούμε όλοι εμείς οι λεγόμενοι απλοί, κοινοί θνητοί πολίτες να απολαύσουμε τα ίδια ακριβώς πράγματα, κατόπιν της διενέργειας του τεστ…;

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία