Ο Θεός συγχωρεί, ο …Κυριάκος ποτέ: A.O.T. – Λεβαδειακός 1-3 (Βίντεο)

Κυριάκος

Γράφει ο κακός ο Λύκος

Τη «γλύτωσε» η …έρμη η Μεσοχώρα σήμερα, αφού δεν την επισκέφθηκε έστω και από αέρος ο κ. Μητσοτάκης, δε συνέβη όμως το ίδιο και με την ομάδα της καρδιάς μας τον Α.Ο.Τρίκαλα.

Στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου το ελικόπτερο με τον πρωθυπουργό της χώρας και λίγες ώρες μετά η ομάδα της πόλης υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον Λεβαδειακό.

Τυχαίο; Μπορεί… Πληροφορίες και φήμες που θέλουν, από το απόγευμα του Σαββάτου κι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, να έχει ξεσπάσει ένας ανηλεής πόλεμος ρίψης ευθυνών μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Τρικκαίων για το ποιος έδωσε την άδεια να προσγειωθεί ο Μητσοτάκης στο γήπεδο, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Πάνω σ’ αυτό το θέμα πάντως ο φίλαθλος κόσμος των Τρικάλων είναι διχασμένος. Οι μισοί ρίχνουν την πέτρα του αναθέματος στον Μιχαλάκη κι οι άλλοι μισοί στον Παπαστεργίου.

Ο μόνος που γελάει πάντως στα σίγουρα με όλα αυτά που γίναν σήμερα στο Νομό, έστω και κρυφά κάτω από τα μουστάκια του, είναι ο Γιώργος Χονδρός από Μεσοχώρα μεριά..

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία