Μεγάλες αλήθειες για τη φέτα

Γράφει ο Αλέξανδρος Καχριμάνης

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΓΑΛΑ ΠΡΟΒΕΙΟ. Ναι πλεον οι ποσότητες του Ελληνικού πρόβειου γάλακτος δεν φθάνουν για τα Ελληνικά Τυριά ΠΟΠ και ειδικά για την Παρασκευη της ΦΕΤΑΣ.

Η ΦΕΤΑ βάσει της έγκρισης είναι προϊόν της Στεριαννης Ελλάδας και ξαφνικά ολοι αυτοί που έφερναν τεράστιες ποσότητες από το εξωτερικό μόλις ψηφίστηκαν ΝΟΜΟΙ για μεγάλα πρόστιμα για παραποίηση των κανόνων ΠΟΠ προϊόντων , άρχισαν να δημιουργούν νέες ζώνες Γάλακτος , να Αγοράζουν ΓΑΛΑ από την Νησιωτική Ελλαδα που δεν έχει δικαίωμα Παρασκευής ΦΕΤΑΣ ( ο λύκος δεν αλλάζει ποτέ μυαλό) και να δημιουργούν πολλές επιχειρήσεις γύρω απο την Γαλλία έως την Ρουμανια για Γαλα , που στα CMR Ακομη στη μεταφορά του γάλακτος με μορφή Κρέμας η Αφυδατομενου δεν γράφουν αν είναι αγελαδινό η Προβειο( πρωτη παράβαση) .

Αντί να φωνάξουν τους ντοπιους εις κομιστές Γάλακτος να τους δώσουν την πρέπουσα τιμή , να τους παροτρύνουν να ξαναφτιάξουν τα κοπάδια που πρέπει , ψάχνουν τρόπους για να παραποιούν και να κοροϊδεύουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά ολους τους άλλους.

Είδαμε μια περίπτωση παραποίησης Βιομηχανίας που εγώ Λεω τόσο απλά όταν πωλούσαν ολοι αυτοί < ΦΕΤΑ> στο Εξωτερικό 3,6 ευρώ το κιλό απλά μαθηματικά 4 κιλά γαλα με 0,80 αγορά το κιλό τοτε δεν έβγαινε. Άρα χρησιμοποιούσαν γαλα απέξω και υπερδιηθηση.

Βάλτε μυαλό μην παίζετε με τα προιοντα της Πατρίδας δώστε την Αξία που πρέπει σε ολους και ας εφαρμόσουμε το νηστεύσαντες και μη ας έχετε άλλη πλεον πορεία την πρέπουσα.

Επισης οι νομοθεσίες που έγιναν το 2016 και το 2017 και αφορούν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ , ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ, ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ( Οπως ΓΡΑΒΙΕΡΑ ,ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ , ΚΑΣΕΡΙ κλπ) ας τα αλλαξουν από τα αρμόδια Υπουργεία και ας τελειώσει η παραπλάνηση στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΑΛΑ ΕΕ ΩΡΙΜΑΝΣΗ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ , ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΡΟΜΑΖΑΣ ;;;;;;;;

Φυσικά εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ και στο τελος σήμα GR. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΑΙΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ, ΣΤΟ ΜΕΛΙ , ΣΤΑ ΚΡΕΑΤΑ , ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

Όλα αυτά σύντομα δεν έχουμε περιθώρια . Και Επι τελους ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. Είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ .

Στην ίδια κατηγορία