Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

Η ήττα στη Βέροια είναι γεγονός ότι έφερε σε πιο…

Η ήττα στη Βέροια είναι γεγονός ότι έφερε σε πιο δύσκολη θέση τον Α.Ο Τρίκαλα, που πέρασε στην επικίνδυνη ζώνη.

Και μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League2 και παράλληλα οι “κυανέρυθροι” να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό Β’, ωστόσο, η ομάδα δε θα πρέπει να γίνει από νωρίς να μείνει στα χαμηλά, κάτι που σίγουρα δεν ικανοποιεί τη διοίκηση και τον κόσμο.

Ο Α.Ο Τρίκαλα θα πρέπει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες του ομίλου.

Είναι δεδομένο ότι για τους κυανέρυθρους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη που αν έρθει να βελτιώσει κάπως τη βαθμολογική τους εικόνα.

Η ομάδα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι αυτό για πολλούς λόγους και κυρίως για να προσφέρει χαρά στον κόσμο της.

Αυτό δε σημαίνει ότι το ματς με τον Απόλλωνα θα είναι εύκολο. Αντίθετα όταν έχει έναν αντίπαλο που και εκείνος θέλει βαθμούς για τον ίδιο λόγο, γίνεται κατανοητό ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδηθεί ο αγώνας.

Να προσθέσουμε εμείς ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου θα είναι ένα από εκείνα που θα αποτελέσουν βαρόμετρο όσον αφορά παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ το Γενάρη ή θα αποχωρήσουν από αυτό.

Οπότε οι κυανέρυθροι θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Στην ίδια κατηγορία