Το πλάνο του Α.Ο Τρίκαλα για επιστροφή στις προπονήσεις

Α.Ο Τρίκαλα

Δείτε το πλάνο για την επιστροφή του Α.Ο Τρίκαλα

Στο στρατόπεδο του Α.Ο Τρίκαλα όλες αυτές τις ημέρες περιμένουν τις εξελίξεις και την απόφαση των λοιμωξιολόγων για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις που όπως φαίνεται δε θα αργήσει.


Αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ανδρέας Σταματής, όλο αυτό το διάστημα τοποθετήθηκαν μέσω συνεντεύξεων υπέρ της άμεσης έναρξης της SL2, κάτι το οποίο καταδεικνύει τη δίψα των κυανέρυθρων να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Το πλάνο για την επιστροφή του Α.Ο Τρίκαλα έχει ως εξής:
Από την ώρα που θα ανακοινωθεί η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις, άμεσα ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς θα επικοινωνήσει με τους παίκτες που βρίσκονται εκτός Τρικάλων (κάποιοι έχουν μείνει εδώ όλο αυτό το διάστημα) και εκείνοι αυτομάτως θα επιστρέψουν στη βάση τους.


‘Ετσι από την επομένη κιόλας θα ξεκινήσουν προπονήσεις υπό τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, που θα έχει ετοιμάσει από την πλευρά του το προπονητικό πλάνο που απαιτείται, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές άμεσα να βρεθούν στην απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση.

‘Αλλωστε, όλοι οι παίκτες αυτό το διάστημα της διακοπής, προπονούνταν μόνοι τους , έχοντας λάβει ειδικό πρόγραμμα από το τεχνικό τιμ.
Είναι βέβαιο ότι θα δοθεί στους παίκτες των ομάδων της SL2 ένα χρονικό περιθώριο 2-3 εβδομάδες, προκειμένου να είναι έτοιμοι και στη συνέχεια θα έχουμε τη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Αυτό το διάστημα ο Α.Ο Τρίκαλα θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία , με στόχο οι παίκτες να βρεθούν στο κατάλληλο φορμάρισμα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι από πλευράς διοίκησης υπάρχει η απαραίτητη ετοιμότητα και όταν με το καλό ανάψει το πράσινο φως, η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αρχίσει ξανά άμεσα.

Δείτε επίσης

Σαμολαδάς: Mπαίνουμε στον Δεκέμβριο και “φως στο τούνελ” δεν υπάρχει

Δύσκολα και το Δεκέμβριο η σέντρα στη SL2

Έτοιμοι στον Α.Ο Τρίκαλα όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Επιστροφή στη δράση από Γενάρη για το Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα

O σεβασμός του Γκαρσία στον Τρικαλινό Γιάννη Σκόνδρα

Φορτούνης – Ολυμπιακός: Ο βασιλιάς της δημιουργίας

Μαραντόνα : Ο γιατρός του κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια

Στην ίδια κατηγορία