Το πλάνο Λάλα για τη δημιουργία ακαδημίας από την ΠΑΕ Τρίκαλα

Ο Χρήστος Λάλας πριν ακόμη αναλάβει τον Α.Ο Τρίκαλα σε…

Ο Χρήστος Λάλας πριν ακόμη αναλάβει τον Α.Ο Τρίκαλα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Trikalascore, είχε αναφερθεί στην πρόθεσή του να δημιουργήσει ακαδημία που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΠΑΕ.

Ωστόσο, επειδή κάποιοι έχουν μπερδευτεί, η λειτουργία της συγκεκριμένης ακαδημίας δε θα αφορά τη δημιουργία τμημάτων υποδομής, αλλά την έλευση παικτών από τα Τρίκαλα , άλλες περιοχές της χώρας και το εξωτερικό, που θα είναι σε μία συγκεκριμένη ηλικία και σε πρώτη φάση θα στελεχώσουν την Κ19 της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Εν συνεχεία, η προσπάθεια μπορεί να επεκταθεί και να έχουμε την έλευση περισσότερων ποδοσφαιριστών.

Η δουλειά της συγκεκριμένης ακαδημίας θα είναι να εξελίσσει τους παίκτες αυτούς και μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα είτε να μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Α.Ο Τρίκαλα, είτε την ομάδα νέων.

Για να συμβεί αυτό θα προσληφθούν οι κατάλληλοι προπονητές, ενώ ήδη ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ηλία Μουρούσια για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Για όλα τα παραπάνω, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έχει ενημερώσει διεξοδικά τον έτερο μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Αιβάζογλου, ενώ στην πρόσφατη συνάντηση με το Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου ζήτησε και μία έκταση, προκειμένου ο ίδιος να την αξιοποιήσει για τη λειτουργία της ακαδημίας.

Ο Χρήστος Λάλας θα ενημερώσει για όλα αυτά, αύριο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Κώστα Παρδάλη ευελπιστώντας σε μία καλή συνεργασία ενώ παράλληλα θα συζητηθεί και το αν μπορεί να στεγαστεί η ακαδημία αυτή που όπως είπαμε σε πρώτη φάση, θα περιλαμβάνει μόνο τη λειτουργία της Κ19, σε κάποιο από τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της Σωτήρας.

Στην ίδια κατηγορία