Το 15ήμερο που “πάγωσε” τα πάντα στον τοπικό αθλητισμό

Καταστάσεις που θυμίζουν έντονα τα προηγούμενα δύο έτη της καραντίνας…

Καταστάσεις που θυμίζουν έντονα τα προηγούμενα δύο έτη της καραντίνας και των λοκντάουν, βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες στον αθλητισμό.

Ειδικά όσον αφορά τον τοπικό αθλητισμό , μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου έχουν παγώσει τα πάντα, καθώς δεν υπάρχει δράση σε ερασιτεχνικό επίπεδο, σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και τα λοιπά αθλήματα, αναστέλλουν τη δράση τους οι ακαδημίες όλων των αθλημάτων, ενώ και η Γ’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου κατέβασε ρολά για μία εβδομάδα και είναι άγνωστο εάν θα έχουμε δράση την επόμενη Κυριακή 16/1, κάτι που θα εξαρτηθεί και από το επίπεδο των κρουσμάτων.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο ΑΟ Τρίκαλα και αυτός δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη 5/1 κόντρα στην Καβάλα, αλλά δε θα αγωνιστεί καιαύριο απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ στον αέρα είναι και το εμβόλιμο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ την ερχόμενη Τετάρτη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως λέμε ότι η υγεία και οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω απ’ όλα.

Εξ΄ άλλου όπως φαίνεται το λουκέτο θα διαρκέσει για λίγο και από από το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει, αλλά με τα απαραίτητα μέτρα.

Στην ίδια κατηγορία