Τι ισχύει με τους τρεις Παραγουανούς ποδοσφαιριστές και τα μεταγραφικά στον Α.Ο Τρίκαλα

Εκτός από το Χόρχε Αμπέντε που ετοιμάζει βαλίτσες για την…

Εκτός από το Χόρχε Αμπέντε που ετοιμάζει βαλίτσες για την Παραγουάη, το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και οι τρεις Παραγουανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον ΑΟΤ.

Ο λόγος για τους Σεντουριόν, Ρεσκίν και Παρέδες που δεν υπολογίζονται στα πλάνα της διοίκησης για τη συνέχεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γεγονός αποτέλεσε κυρίως εισήγηση των Παραγουανών ατζέντηδων που είχαν λόγος να μην είναι ικανοποιημένοι από την έως τώρα αγωνιστική παρουσία των τριών.

Από κει και πέρα, ο τέταρτος Παραγουανός της παρέας ο Ιβάν Μπενίτεθ, που δεν αγωνίστηκε έως τώρα διότι δεν πρόλαβε να εκδοθεί το δελτίο του, θα συνεχίσει κανονικά στον Α.Ο Τρίκαλα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του Πορτογάλου Ρόα, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα Τρίκαλα και προπονείται με την ομάδα.

Οι υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν θα αφορούν την ελληνική αγορά και θα γίνουν από το νέο προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη και το Νίκο Σαμολαδά, έχοντας φυσικά και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης.

Στην ίδια κατηγορία