Τα εύσημα στους παίκτες από τον Χαραλαμπίδη (Βίντεο)

Τα εύσημα στους παίκτες από τον Χαραλαμπίδη

Μετά την επικράτηση επί της Δόξας Δράμας

Τα εύσημα στους παίκτες, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε στο τέλος ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος σημείωσε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που κάνουν αυτήν την πορεία. Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και ανταμείβονται για την δουλειά που έχουν βγάλει. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τον λόγο ότι δεν γνωρίζαμε καθόλου τον αντίπαλο, δεν γνωρίζαμε κάποιους παίκτες αλλά με την σοβαρότητα και την πειθαρχία που έδειξαν τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και μία πολύ καλή νίκη. Το κεφάλι κάτω, μας περιμένει σε δύο μέρες ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι που εκεί θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Για το γεγονός ότι ξεκούρασε κάποιους παίκτες βγάζοντας τους νωρίς από το παιχνίδι είπε: «Το παιχνίδι βοήθησε στο να πάρουν ανάσες κάποια παιδιά και να πάρουν συμμετοχή κάποια άλλα παιδιά. Είναι δύσκολο για τον προπονητή να κάνει μεγάλο rotation γιατί δεν έχουν ρυθμό κάποια παιδιά, υπάρχει χημεία αυτή τη στιγμή αλλα παιχνίδι με παιχνίδι θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά».

Για το αν περίμενε αυτή την πορεία είπε: «Σίγουρα έγινε πολύ σκληρή δουλειά, το δείξαμε στα φιλικά παιχνίδια, έβλεπα τι έκαναν τα παιδιά στις προπονήσεις κα θεωρούσα μέσα μου ότι η ομάδα θα πάει καλά».


Δείτε την συνέντευξη

Τα εύσημα στους παίκτες από τον Χαραλαμπίδη (Βίντεο)

sportrikala.gr

Όνειρο ζούμε, διέσυρε την Δόξα ο ΑΟΤ

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία