Συνεχίζεται η δουλειά στα Μετέωρα

Η προετοιμασία των Μετεώρων ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και συνεχίζεται…

Η προετοιμασία των Μετεώρων ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και συνεχίζεται σε αμείωτη ένταση από τον προπονητή Χρήστο Αυγέρο και το τεχνικό τημ του.
Την Τρίτη το πρόγραμμα είχε κανονικά προπόνηση με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν με τους ποδοσφαιριστές από την δική τους πλευρά να ανταποκρίνονται με επιτυχία σε όσα καλούνται να κάνουν.
Χθες δεν είχε προπόνηση καθώς δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιστρέψουν από την Πέμπτη και πάλι στην προπονητική τους καθημερινότητα η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο πριν το επόμενο ρεπό.
Από την επόμενη εβδομάδα η ομάδα των Μετεώρων θα μπει στον ρυθμό των φιλικών αναμετρήσεων και η δουλειά στη συνέχεια θα είναι συνδυαστική μεταξύ προπονήσεων και παιχνιδιών.
Όσον αφορά το ρόστερ τα Μετέωρα φρόντισαν πρώτα απ’ όλα να κλείσουν για τη νέα σεζόν ποδοσφαιριστές που υπήρχαν και πέρυσι κι αμέσως μετά έκαναν και τις ανάλογες μεταγραφές οι οποίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός που θέλει ο προπονητής και το επιτελείο του.
Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Βασίλης Νταλούκας, Γιάννης Κοτσιλιάνος, Σταύρος Αλμπάνης και Λευτέρης Μπαούτης οι οποίοι έχουν ξαναπεράσει από τα Μετέωρα, μάλιστα οι τρεις πρώτοι ξεκίνησαν από την Ακαδημία τους.

Sportskalampaka.gr

Στην ίδια κατηγορία