Στον Βόλο αγωνίστηκαν οι νεαροί ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων

Νέες αγωνιστικές επιτυχίες για τους μικρούς ποδηλάτες μας στην κατηγορία παμπαίδων….

Νέες αγωνιστικές επιτυχίες για τους μικρούς ποδηλάτες μας στην κατηγορία παμπαίδων. Μετάλλιο για τον Αλέξανδρο Νικολό και πολύ καλές θέσεις για τους υπόλοιπους. 

Την περασμένη Κυριακή 19 Ιουνίου, ο Π.Ο.ΒΟΛΟΣ  διοργάνωσε με επιτυχία  ποδηλατικό αγώνα τύπου σιρκουί στην περιοχή Πευκάκια Βόλου. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο Π.Σ.Τρικάλων συμμετείχε με πέντε ποδηλάτες μόνο από την κατηγορία παμπαίδων.  

Οι Τρικαλινοί ποδηλάτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα, κερδίζοντας νέες εμπειρίες και πολύ καλές θέσεις στην κατάταξη. Υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Καράτζιου, αγωνίστηκαν σωστά λαμβάνοντας  και οι πέντε θέσεις μέσα στην πρώτη οκτάδα. 

Ο Αλέξανδρος Νικολός με υπερπροσπάθεια αλλά και σωστή συνεργασία με τους συναθλητές του, κατέκτησε την 2η  θέση και το αργυρό μετάλλιο. Ο Παναγιώτης Σιδέρης βρέθηκε στην 5η θέση, ο Αλέξανδρος Σιδέρης στην 6η, ο Ορέστης Μαγαλιός στην 7η και ο Κουτσιβέτας Αριστείδης στην 8η θέση του αγώνα.  

Πολλά συγχαρητήρια  στους παμπαίδες της ομάδας που αγωνίστηκαν με πάθος και κέρδισαν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες. Ο επόμενος αγώνας είναι το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας στην ποδηλασία δρόμου για τις μικρές κατηγορίες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου στην Λάρισα. 

Στην ίδια κατηγορία