Στο “τραπέζι” και το όνομα του Θεοδοσιάδη

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στο επικεντρο στον ΑΟ Τρίκαλα…

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στο επικεντρο στον ΑΟ Τρίκαλα και αναμένεται εντός της ημέρας να τελειώσει και ο διάδοχος του Κώστα Φραντζέσκου να πιάσει άμεσα δουλειά και να καθίσει στον πάγκο στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στο Βύζαντα.

Χθες βράδυ υπήρξε επικοινωνία Μαντζανά-Παρδάλη για το θέμα αυτό, με τη συζήτηση αρχικά να περιστρέφεται γύρω από το όνομα του Βαγγέλη Μόρα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Ωστόσο, εν συνεχεια στο τραπέζι έπεσε ξανά και το όνομα του Σάκη Θεοδοσιάδη, καθώς οι δύο πλευρές θεωρούν ότι ειναι εκείνο που θα αρέσει περισσότερο στον κόσμο και ότι ο συγκεκριμένος προπονητής έχει περισσότερες πιθανότητες να καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα και να βάλει ξανά τον ΑΟ Τρίκαλα δυνατά στη διεκδίκηση της ανόδου.

Οπότε θα γίνει προσπάθεια να πειστεί ο Θεοδοσιάδης να έρθει στην ομάδα, όπου έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής, αλλά στον πάγκο της οποίας δεν έχει καθίσει ποτέ.

Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό, είναι δεδομένο ότι η επιλογή Μόρα θα προχωρήσει.

Να σημειωθεί ακόμη ή στην επικοινωνία Μαντζανά-Παρδάλη ειπώθηκε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι άκρως ποιοτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας και αποτελεί απορίας άξιον πως ένα τέτοιο σύνολο δεν καταφέρνει να βαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Νεότερα εντός των επόμενων ωρών.

Στην ίδια κατηγορία