Στην αναμονή για τις ανακοινώσεις Μετέωρα και Φήκη

Όπου θα διευκρινίζονται οι όροι με τους οποίους θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Οπως γράψαμε πριν λίγες ημέρες, οι δύο εκπρόσωποι του νομού μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τα Μετέωρα και η Φήκη είναι αποφασισμένοι να κατέβουν κανονικά , στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, εάν και εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί τελικά στις 28 Μαρτίου.

Την ώρα μάλιστα, που τουλάχιστον 4-5 ομάδες του 3ου ομίλου φαίνεται ότι έχουν πάρει απόφαση να μην κατέβουν και το πρωτάθλημα εάν ξεκινήσει θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή ίσως και των μισών σωματείων.

Ωστόσο, τόσο στα Μετέωρα, όσο και στη Φήκη, αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΠΟ, όπου θα διευκρινίζονται οι όροι με τους οποίους θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κυρίως το οικονομικό σκέλος, δηλαδή από που θα εξευρεθούν τα χρήματα για τα εβδομαδιαία τεστ κορωνοιού, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες σημαντικές αλλαγές που θα βοηθούν τις ομάδες, προκειμένου να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και οι αποσύρσεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες.

Εξάλλου, στην ομάδα των Μετεώρων, οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και όσον αφορά τον επόμενο τεχνικό, καθώς φημολογείται ότι θα δοθεί η ευελιξία στα σωματεία να προσλάβουν προπονητή που δε θα πρέπει απαραιτήτως να είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’.

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέχρι αύριο η ΕΠΟ θα προβεί σε αυτές τις ανακοινώσεις και στη συνέχεια οι εκπρόσωποί μας θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις, εάν και εφόσον αποφασιστεί τελεσίδικα η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ κρίνει τον προπονητή του Α.Σ Μετέωρα

Σοκ με Φασίδη, χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς

Στα όριά του ο Αιβάζογλου

Κίνδυνος να “σβήσει” ο Α.Ο Τρίκαλα

Τότε παίζει ο Α.Ο.Τ στην Ιεράπετρα-Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία