Σοβαρός τραυματισμός για Μακρή-Ευχές για ταχεία ανάρρωση από Φήκη και ΑΟΤ

Ο ‘Αρης Μακρής ήταν ο άτυχος του χθεσινού φιλικού για…

Ο ‘Αρης Μακρής ήταν ο άτυχος του χθεσινού φιλικού για την ομάδα της Φήκης, καθώς σε μία φάση περίπου 20 λεπτά πριν το φινάλε του ματς τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το ματς και να δημιουργηθεί αναστάτωση, όσον αφορά το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Τελικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει υποστεί διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει ότι οι κόκκινοι δε θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του για τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά το τέλος του αγώνα, τόσο η Φήκη όσο και ο ΑΟ Τρίκαλα εξέδωσαν ανακοινώσεις όπου του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Η ανακοίνωση της Φήκης:

Στον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟΤ ηττηθήκαμε με σκορ 3-1.Στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδό μας, η απόδοσή μας ήταν κατώτερη των προσδοκιών και τα ανώτερα Τρίκαλα κέρδισαν δίκαια. Σίγουρα και μετά από τέτοιες εμφανίσεις βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα που βοηθάνε την ομάδα να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη που προσφεραν στην ομάδα με την παρουσία τους. Το μυαλό μας και η σκέψη μας, παρόλα αυτά, είναι στον ποδοσφαιριστή μας Άρη Μακρή που τραυματίστηκε σοβαρά και ευχόμαστε ολόψυχα να επανέλθει γρήγορα. Άρη, περαστικά!

H ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα:

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα εκφράζει τις πιο θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση του ποδοσφαιριστή του ΠΟ Φήκης Άρη Μακρή.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στο μεταξύ μας φιλικό και οι ευχές όλων μας τον ακολουθούν και πιστεύουμε ότι γρήγορα θα είναι πάλι σε θέση να βρεθεί στα γήπεδα. Περαστικά Άρη!

Στην ίδια κατηγορία