Σούλης: “Ενθαρρυντικό που έμεινε ο Αιβάζογλου στον Α.Ο Τρίκαλα”

Για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα των ομάδων της Super League…

Για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα των ομάδων της Super League 2 αλλά και τις ομάδες που θεωρεί πως θα πρωταγωνιστήσουν, μίλησε στη Mikriliga.com ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ φαβορί την ΑΕΛ καθώς πρόκειται για μια ομάδα που υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία, κράτησε τον κορμό της και έχει μια δυναμική σαν ομάδα. Έχει κάνει και προσθήκες παράλληλα.

Δεν είμαστε βέβαια σε θέση να γνωρίζουμε πως θα είναι η κατάσταση φέτος και ποιες ομάδες θα συμμετέχουν.

«Αυτές οι ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν…»

Ο Λεβαδειακός και η Ξάνθη που πρωταγωνίστησαν πέρσι, τα Χανιά αλλά και η Βέροια πιστεύω θα πρωταγωνιστήσουν. Περιμένω εν τω μεταξύ να δω και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Αμανατίδης ξέρει καλά την κατηγορία και είναι οργανωμένοι. Ο Εργοτέλης και ο Διαγόρας που ήταν πέρσι ανταγωνιστικοί αποδυναμώθηκαν λίγο και πρέπει να τις δούμε στο γήπεδο.

«Οι ομάδες του Βόλου θα είναι υπολογίσιμες, θέλω να πάει καλά ο Πιερικός»

Από πρώτη εικόνα η Λάρισα θα έχει τον πρώτο λόγο, έχει και ισχυρή διοίκηση. Όπως πάντα οι ομάδες του Βόλου θα είναι υπολογίσιμες, θα ήθελα να πάει καλά και ο Πιερικός, λείπει πολλά χρόνια από τη Super League 2. Θέλω να πάει καλά, από τα μεταγραφικά δεν την βλέπω διεκδικήτρια αν και θα το ήθελα.

Τα Τρίκαλα ακόμα δεν έχουν προπονητή, είναι όμως ενθαρρυντικό που έμεινε ο Αϊβάζογλου, έχει εμπειρία να καταφέρει η ομάδα να μην έχει προβλήματα, να μην κινδυνεύσει και πρέπει να βρουν άμεσα λύση. Δεν γίνεται χωρίς προπονητή και να κάνει προετοιμασία άλλος.

Μαζί με τον κ. Λάλα να βρουν φόρμουλα να πάει η ομάδα όσο γίνεται καλύτερα.»

Mikriliga.com

Στην ίδια κατηγορία