Σε τριήμερη άδεια οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα

Την ευκαιρία να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, από την επίπονη…

Την ευκαιρία να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, από την επίπονη προετοιμασία των τελευταίων εβδομάδων θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε στους κυανέρυθρους τριήμερη άδεια, καθώς μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Πυργετού, θα επιστρέψουν ξανά στη βάση τους το πρωί της Δευτέρας.

Αυτό συμβαίνει ακόμη, διότι λόγω του γάμου του Χρήστου Νιάρου κάποιοι παίκτες θα απουσιάσουν αυτό το τριήμερο, αλλά και λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοιού που έχουν αποσυντονίσει σε ένα βαθμό τους ρυθμούς των προπονήσεων.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά το θέμα του προπονητή, με το Λεωνίδα Μπίλη να παραμένει μέχρι νεοτέρας και εξελίξεις δύσκολα θα έχουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μέχρι το επόμενο φιλικό που θα δώσουν οι κυανέρυθροι.

Να σημειωθεί ακόμη, ότι το πρωί της Δευτέρας άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσουν από νέα τεστ κορωνοιού, ενώ κάποιοι από τους παίκτες που βρίσκονται σε καραντίνα εάν βγουν αρνητικοί θα επιστρέψουν από Τρίτη στις προπονήσεις.

Στην ίδια κατηγορία