Σε καλό δρόμο για συμφωνία ΠΑΕ, Ερασιτέχνης και Δήμος Τρικκαίων για τη Σωτήρα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/9/21 στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας (έχει…

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/9/21 στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας (έχει παραχωρηθεί στον ερασιτέχνη για τις ανάγκες των ακαδημιών του) , συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα Κώστα Παρδάλη και του μέλους του ΔΣ Θέμη Τρικαλιώτη, του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χρήστου Λάλα, της Αντιδημάρχου αρμόδιας για θέματα αθλητισμού Έφης Λεβέντη και του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου για θέματα αθλητισμού, Άκη Αναστασίου. Σκοπός της επί τόπου επίσκεψης ήταν να συζητηθεί εκ νέου και να δουν βέβαια όλοι την εξέλιξη των εργασιών στα γήπεδα , η πρόταση από πλευράς Χρ. Λάλα να παραχωρηθούν 1 ή 2 γήπεδα για τις ανάγκες των προπονήσεων και της πρώτης ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα , αν και δεν αποφασίστηκε κάτι , καθώς η πλευρά του Ερασιτέχνη ζητά από τον κ. Λάλα να επανέλθει με συγκεκριμένη πρόταση και σχέδιο του τι ακριβώς ζητά σε γήπεδα , τι ανάγκες έχει για τις προπονήσεις, τις ώρες χρήσεων αλλά και ποια θα είναι η οικονομική συνεισφορά για την συντήρηση και την παραχώρηση γηπέδου ή αποδυτηρίων, τις λειτουργικές ανάγκες και ότι άλλο έχει να καταθέσει ως πρόταση για να αποφασίσει ανάλογα και το ΔΣ του Ερασιτέχνη. Αναμένεται να ξαναγίνει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για να παρθούν οι όποιες τελικές αποφάσεις .

*Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore o Δήμος Τρικκαίων θα νοικιάσει στην ΠΑΕ Τρίκαλα το μπροστινό γήπεδο του αθλητικού κέντρου, το οποίο δεν ανήκει στην Ακαδημία του ΑΟΤ, ενώ για ένα δεύτερο γήπεδου που θα χρειαστεί η ομάδα θα υπάρξει απευθείας συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και τον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.

Στην ίδια κατηγορία