Προπονήσεις χωρίς ανάσα για τον Α.Ο Τρίκαλα

Προπονήσεις χωρίς ανάσα για τον Α.Ο Τρίκαλα

Οι παίκτες του Α.Ο Τρίκαλα δε θα σταματήσουν να γυμνάζονται και εν μέσω των γιορτών

Αρκετά επιβαρυμένο θα είναι το πρόγραμμα το επόμενο διάστημα για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα.


Οι κυανέρυθροι θα προπονούνται επί καθημερινής βάσης, ενώ οι προπονήσεις θα έχουν εντατικούς ρυθμούς, καθώς στόχο του τεχνικού τιμ αποτελεί το συντομότερο δυνατό να είναι η ομάδα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, όποτε και αν είναι αυτή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι παίκτες του Α.Ο Τρίκαλα δε θα σταματήσουν να γυμνάζονται και εν μέσω των γιορτών, με μοναδική εξαίρεση τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα θα υπάρξει προπόνηση το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου και εν συνεχεία διήμερο ρεπό με τους κυανέρυθρους να επιστρέφουν στις 27 Δεκεμβρίου στις υποχρεώσεις τους.


Επίσης την Πρωτοχρονιά θα υπάρξει μονοήμερη άδεια, εκτός και αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 3/1, οπότε θα γυμναστούν κανονικά και την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Α.Ο Τρίκαλα: Θα είναι πανέτοιμος με τη σέντρα!

To είχαμε ξαναγράψει πριν λίγο καιρό, ότι στον Α.Ο Τρίκαλα όλο αυτό το διάστημα της διακοπής των προπονήσεων άπαντες βρίσκονταν σε επιφυλακή και με το που αποφασιζόταν η επανέναρξη θα υπήρχε ένα πλάνο, ώστε άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, όπως και έγινε.

Επίσης, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι γεγονός ότι έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, με τους συνεργάτες του, προκειμένου μέσα σε 2-3 εβδομάδες οι κυανέρυθροι να έρθουν στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν τη διακοπή των προπονήσεων.

Σε αυτό βέβαια, θα συμβάλλει καθοριστικά και το ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ όλο αυτό τον ένα και πλέον μήνα δε σταμάτησαν ούτε μέρα να γυμνάζονται ατομικά, οπότε γρήγορα θα βρουν και πάλι τα πατήματά τους.

Πλέον, είναι δεδομένο ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος οι παίκτες των Τρικάλων θα παρουσιαστούν όπως πρέπει , προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

‘Ενα πολύ θετικό γεγονός για τον ΑΟ Τρίκαλα, σε σχέση με άλλες ομάδες της κατηγορίας είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός, κάτι που σημαίνει ότι οι κυανέρυθροι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος που θα περιλαμβάνει πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές και οι ομάδες που θα έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια θα μπορέσουν να πετύχουν και τους στόχους τους.

trikalascore.gr

Στην ίδια κατηγορία