Προεδρικές “ντόπες” ενόψει πρεμιέρας πρωταθλήματος στον Α.Ο Τρίκαλα

Προεδρικές “ντόπες” ενόψει πρεμιέρας πρωταθλήματος στον Α.Ο Τρίκαλα

Το παρών έδωσε και ο Ηλίας Αϊβάζογλου

Προεδρικές “ντόπες” ενόψει πρεμιέρας πρωταθλήματος στον Α.Ο Τρίκαλα. Οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης για τον ΑΟΤ στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα, κ. Ηλίας Αϊβάζογλου ο οποίος ευχήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα καλή χρονιά με υγεία, ζητώντας υπευθυνότητα και συγκέντρωση.

Παράλληλα με την ομιλία του ντόπαρε τους παίκτες ψυχολογικά ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και το δυσκολο παιχνίδι που περιμένει τον ΑΟ Τρίκαλα το επόμενο Σαββατοκύριακο κόντρα στην Παναχαική.

Προεδρικές “ντόπες” ενόψει πρεμιέρας πρωταθλήματος στον Α.Ο Τρίκαλα

Στην Πάτρα η πρεμιέρα του Α.Ο Τρίκαλα

Χαρμόσυνα ήταν τα νέα που προέκυψαν σήμερα το απόγευμα, καθώς οι λοιμωξιολόγοι άναψαν το πράσινο φως για τη σέντρα στη SL2 και έτσι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σε οκτώ μέρες από σήμερα έτσι στην Πάτρα η πρεμιέρα του Α.Ο Τρίκαλα .


Στον Α.Ο Τρίκαλα μετά από την εξέλιξη αυτή βλέπουν πλέον το ματς της πρεμιέρας με την Παναχαική,, έναν αντίπαλο που δεν το κρύβει ότι έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και σε πολλές δηλώσεις όλους αυτούς τους μήνες εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερλιγκ1.

Ο Α.Ο Τρίκαλα όλες τις μέρες αυτές, και μέχρι το παιχνίδι της πρεμιέρας θα προετοιμαστεί άρτια για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ ο αντίπαλος δεν είναι τελείως άγνωστος, καθώς οι δύο ομάδες προ μηνών αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, με τον Α.Ο Τρίκαλα να επικρατεί με 1-0 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Σίγουρα τα Τρίκαλα δεν έχουν να φοβηθούν κάτι και στον αγώνα πρωταθλήματος θα αναζητήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

trikalascore.gr

Δείτε επίσης

Στην Πάτρα η πρεμιέρα του Α.Ο Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία