Προχωρά μόνος του στην Σωτήρα ο Ερασιτέχνης

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα αποφάσισε να προχωρήσει με…

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα αποφάσισε να προχωρήσει με ίδιες δυνάμεις την αποπεράτωση του Αθλητικού κέντρου στην Σωτήρα καθώς παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα η ΠΑΕ Τρίκαλα δεν προχώρησε σε καμία απολύτως ενέργεια ώστε να συμβάλλει στην ολοκλήρωση του έργου κατοχυρώνοντας ταυτόχρονα και δικαίωμα χρήσης του.

Να θυμίσουμε πως με την έλευση των Παραγουανών υπήρξε συμφωνία για συνεργασία των δύο πλευρών με την ΠΑΕ μάλιστα να στέλνει στην Σωτήρα τον Ζήση Κατσαντώνη για κάμποσες μέρες ώστε να επιβλέψει τς εργασίες που επρόκειτο να γίνουν.

Ωστόσο τα πράγματα στράβωσαν στην συνέχεια μιας και η περίφημη παραγγελία σε εταιρεία στην Θεσσαλονίκη για το απαιτούμενο υλικό δεν φαίνεται να έγινε ποτέ παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι δόθηκε προκαταβολή. Ο ίδιος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης επικοινώνησε με την εταιρεία όπου έμαθε από πρώτο χέρι ότι η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε καμία καταβολή, άρα δεν υφίσταται συμφωνία.

Επιπλέον ο Ερασιτέχνης είχε αποστείλει απο τον Σεπτέμβριο και ένα συμφωνητικό που θα όριζε την συνεργασία των δύο πλευρών και το οποίο ουδέποτε υπεγράφη απο την πλευρά της ΠΑΕ.

Ο Παραγουανός Μανουέλ Κάσερες ερωτώμενος απο παίκτες της ομάδας “τι γίνεται με την Σωτήρα;” απάντησε “Ρωτήστε τον Αϊβάζογλου” διαχωρίζοντας την θέση του.

Με αυτά και αυτά και με δεδομένο το γεγονός ότι μπήκαμε στον Γενάρη ο Ερασιτέχνης θεωρεί ότι εξαπατήθηκε και προχωρά μόνος του. Όσο για τον ΑΟΤ; Θα συνεχίσει να προπονείται δεξιά και αριστερά σε ακατάλληλα γήπεδα αφού για μία ακόμη φορά οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες τους δεν θεωρούν προτεραιότητα την δημιουργία μόνιμου αθλητικού κέντρου.

Στην ίδια κατηγορία