Ποια η σχέση του προπονητή του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα;

Ποια η σχέση του προπονητή του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα;

Τι τον συνδέει με τα Τρίκαλα

Ιδιαίτερες είναι οι σχέσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Βόβορα με τα Τρίκαλα καθώς πλην το πέρασμα του από την ομάδα των Τρικάλων BC έχει κι άλλους δεσμούς.

Συγκεκριμένα, η σχέση του προπονητή του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα είναι ιδιαίτερη καθώς είναι παντρεμένος με την Ζωή Ντιντή, κόρη του διευθυντή του ΙΚΑ και τ. δημάρχου Φαλώρειας, Αντώνη Ντιντή (σ.σ ο οποίος επεδείκνυε ιδιαίτερη ευαισθησία για τον αθλητισμό με την ίδρυση της ακαδημίας Φαλώρεια).

Ο κ. Βόβορας είναι 43 ετών, γεννημένος στην Αθήνα και απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας. Πραγματοποίησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στη Χαλκίδα ως βοηθός προπονητή (2000-02), ενώ ακολούθησαν ο Άλιμος (2002-03), ο Μίλωνας (2003-05) και ο Δούκας (2005-07).

Τη σεζόν 2007-2008 βρέθηκε για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας της Α1 καθώς ήταν συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στο Ρέθυμνο, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους βρέθηκαν μαζί και στον ΠΑΟΚ (2008-09).

Το 2009 ο Βόβορας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ πανηγυρίζοντας μαζί του την άνοδο στην Α2, ενώ ακολούθως επέστρεψε στην Α1 ως βοηθός προπονητή στα Τρίκαλα.

Η διετία 2010-2012 τον βρήκε εκ νέου δίπλα στον Αργύρη Πεδουλάκη, αυτή τη φορά στο Περιστέρι.

Το καλοκαίρι του 2012 οι δυο τους ήρθαν στον Παναθηναϊκό, πριν μετακινηθούν στη Ρωσία και την Unics Kazan. Από εκεί ο Γιώργος Βόβορας πήγε στο ΑΠΟΕΛ ως πρώτος προπονητής κατακτώντας το Κυπριακό Κύπελλο και το 2016 επέστρεψε ξανά στον Παναθηναϊκό πάλι μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

O Γιώργος Βόβορας παρέμεινε στο «τριφύλλι» από το πόσο του βοηθού προπονητή στο πλευρό των Τσάβι Πασκουάλ, Ρικ Πιτίνο και Αργύρη Πεδουλάκη και αφού διετέλεσε υπηρεσιακός προπονητής σε τρεις περιόδους (Οκτώβριος 2016, Δεκέμβριος 2018 και Νοέμβριος 2019) ανέλαβε τα ηνία των πρασίνων σε μια ιδιαίτερα δύσκολη μεταβατική περίοδο.

goaltrikala.gr

Δείτε επίσης:

Σύζυγος Παπάζογλου: Δεν είναι σε καροτσάκι, είναι σε κώμα

Στην ίδια κατηγορία