Πιο πειστική εμφάνιση αλλά θέλει ακόμη δουλειά, ο κόσμος να μπει ξανά στην εξίσωση

Είναι γεγονός ότι η χθεσινή εμφάνιση του Α.Ο Τρίκαλα στο…

Είναι γεγονός ότι η χθεσινή εμφάνιση του Α.Ο Τρίκαλα στο φιλικό με τον Πιερικό άφησε περισσότερες υποσχέσεις για τη συνέχεια.

‘Ενας Α.Ο.Τ που είναι γεγονός ότι δεν είχε πείσει αγωνιστικά στα προηγούμενα φιλικά και επίσημα που είχε δώσει παίρνοντας κυνικά τις προκρίσεις στα παιχνίδια με Παναγρινιακό και ‘Υπατο, ωστόσο χθες έδειξε κάτι παραπάνω που μπορεί να μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση στη συνέχεια.

Ο Α.Ο Τρίκαλα παρουσιάστηκε σε όλες τις γραμμές καλύτερος και κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, καθώς κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις στο ματς με τον Πιερικό, τη στιγμή που στα περισσότερα προηγούμενα παιχνίδια έκανε ευκαιρίες και σκόραρε με το σταγονόμετρο.

Ευκαιρίες που ωστόσο δε μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ και χρειάστηκε το απίστευτο αυτογκόλ των φιλοξενούμενων για να έρθει η νίκη γοήτρου.

Παράλληλα οι κυανέρυθροι περιόρισαν σημαντικά και τα αμυντικά τους κενά με αποτέλεσμα σε όλο το ματς να απειληθούν δύο φορές από τον Πιερικό.

Ο Τίμος Καβακάς είναι εκείνος που θα δουλέψει σε όλα τα παραπάνω και κοιτάξει να βελτιώσει ότι άλλο χρειάζεται και κυρίως αυτό που αναφέραμε, δηλαδή το να βρεθεί τρόπος η ομάδα να μετατρέπει πιο εύκολα σε γκολ τις φάσεις που δημιουργεί.

Σίγουρα ο σοβαρός τραυματισμός του Βίκτορ Μπαράτα θα αποτελέσει ένα πλήγμα για τον Α.Ο Τρίκαλα, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, έναν δημιουργό στο παιχνίδι των κυανέρυθρων . Ωστόσο, με ένα μεγάλο ρόστερ 35 παικτών μπορεί να βρεθεί κάποια λύση ώστε να καλυφθεί το κενό του.

Δε θα μπορούσα να μη σταθώ λίγο και στην παρουσία του κόσμου στο χθεσινό ματς ή για να ακριβολογώ στην απουσία του κόσμου.

Οι 400-500 θεατές που βρέθηκαν χθες στο στάδιο σε ένα φιλικό με ελεύθερη είσοδο σίγουρα είναι πολύ μικρός αριθμός, δείγμα του ότι ο κόσμος ακόμη δεν έχει έρθει κοντά στην ομάδα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ΑΟ Τρίκαλα χωρίς τους φιλάθλους του δύσκολα θα καταφέρει να πετύχει τους φετινούς του στόχους, ενώ και η διοίκηση με κάποιες κινήσεις έχει δείξει ότι θέλει τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας.

Ας ελπίσουμε ότι από τους αγώνες πρωταθλήματος ο κόσμος θα μπει δυνατά στην εξίσωση και θα στηρίξει μαζικά τους κυανέρυθρους.

Στην ίδια κατηγορία