Παρουσίασε τις νέες φανέλες ο ΑΟ Τρίκαλα (φωτό)

Παρουσίασε τις νέες φανέλες ο ΑΟ Τρίκαλα (φωτό)

Τα νούμερα στις φανέλες των παικτών

Μέσω της σελίδας στο Facebook η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα παρουσίασε τις νέες φανέλες που θα φορέσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της SL2, το οποίο ξεκινάει προσεχώς.

Ιδιαίτερα καλαίσθητες οι νέες φανέλες του ΑΟ Τρίκαλα. Οι εμφανίσεις της ομάδας θα είναι δύο, η μία κόκκινη και η άλλη μαύρη.

‘Οσον αφορά για τις φανέλες των τερματοφυλάκων, θα είναι η μία πορτοκαλί και η άλλη γαλάζια.

Με την ευχή φυσικά να αποδειχτούν και γούρικες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Παναχαική στην Πάτρα.

Τα νούμερα στις φανέλες των παικτών

Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοίνωσε επίσης και τα νούμερα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας , τη σεζόν 2020-21 στο πρωτάθλημα της SL2.

Αναλυτικά:

Χαραλαμπίδης: Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στην Παναχαική

Στο μεταξύ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Trikalascore ο προπονητή της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης, σχολίασε το παιχνίδι πρεμιέρας με την Παναχαική στην Πάτρα, με το Μακεδόνα τεχνικό να δηλώνει:

“Σίγουρα είναι ένα ευχάριστο γεγονός, μετά από 10 μήνες θα μπούμε για επίσημους αγώνες, σαν ψέμα μου φαίνεται. Χαρήκαμε πολύ που το ακούσαμε. Ξεκινάμε με την Παναχαική, ένα παιχνίδι σίγουρα δύσκολο, μία ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο. Με την όρεξη που έχουμε θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε επίσημους αγώνες όσο πιο δυνατόν πιο έτοιμοι.

Σίγουρα χρειάζονται παιχνίδια για να βρεις τη φόρμα σου, αλλά θα τα καταφέρουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι και ελπίζω όλα να πάνε καλά” ανέφερε ο κ. Χαραλαμπίδης για τον αγώνα με την Παναχαική.

Δείτε επίσης:

Oι πέντε αγωνιστικές του Γενάρη για ΑΟ Τρίκαλα και SL2

Στην ίδια κατηγορία