Παρελθόν όλοι οι Παραγουανοί ποδοσφαιριστές από τον ΑΟ Τρίκαλα

Μετά το Ρεσκίν, ο οποίος αποχώρησε κατά τη διάρκεια των…

Μετά το Ρεσκίν, ο οποίος αποχώρησε κατά τη διάρκεια των γιορτών για την πατρίδα του και τον Παρέδες που αποτελούσε ξένο σώμα το τελευταίο διάστημα, σήμερα ειδοποιήθηκε και ο τρίτος της παρέας να λύσει τη συνεργασία του με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Κατόπιν απόφασης τη διοίκησης και ο Βίκτορ Σεντουριόν αποτελεί παρελθόν από τους κυανέρυθρους, κάτι αναμενόμενο, καθώς ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Ουσταμπασίδη.

Να σημειωθεί ότι πέρα απο τους τρεις προαναφερθέντες, ειδοποιήθηκαν να αποχωρήσουν και οι Μπενίτεθ, Ρόα, που θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι δεν αποτελούσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς οι μεταγραφές τους στον ΑΟ Τρίκαλα δεν είχαν ολοκληρωθεί και απλά όλο αυτό το διάστημα συμμετείχαν στις προπονήσεις.

‘Ετσι , λοιπόν το Παραγουανέζικο στοιχείο δεν υφίσταται πλέον στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Τρίκαλα και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με τους ατζέντηδες, που καλούνται άμεσα να βρουν τα χρήματα και να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει, κατόπιν της συμφωνίας με τον Ηλία Αιβάζογλου.

Στην ίδια κατηγορία