Παρδάλης: “Κανείς δεν μας χτύπησε την πόρτα”

Συνέντευξη  στους εκπροσώπους των ΜΜΕ παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη…

Συνέντευξη  στους εκπροσώπους των ΜΜΕ παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης συνεπικουρούμενος από τα μέλη του ΔΣ Γιώργο Παναγιώτου, Νίκο Κολίτσα και Δημήτρη Τσόγια.

Ο Κώστας Παρδάλης αναφέρθηκε στην δημιουργία και τα εγκαίνια του αθλητικού κέντρου στην Σωτήρα σημειώνοντας ότι “ήταν όνειρο ετών που με την συνδρομή όλων των μελών της διοίκησης αλλά και του δήμου και της περιφερειακής ενότητας έγινε πράξη.Όταν ξεκινήσαμε γι΄ αυτό το έργο, πολλοί από εσάς ίσως δεν το πιστεύατε, εμείς το είχαμε βάλει σαν σκοπό, και τελικά το καταφέραμε.Είναι ένα αθλητικό κέντρο το οποίο πιστεύω ότι δεν υπάρχει σε επίπεδο Θεσσαλίας για ερασιτεχνικό σύλλογο”, συμπλήρωσε .

Για το φλέγον θέμα της επόμενης μέρας στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό από την Sl-2, – ο κ Παρδάλης δεν είχε ειδήσεις και τόνισε μάλιστα πως “μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει χτυπήσει την πόρτα μας. Καλώ όποιον ενδιαφέρεται να καταθέσει πρόταση” Απαντώντας και σε ερωτήσεις για τους χειρισμούς που θα γίνουν εαν υπάρξει αδιέξοδο , ο κπρόεδρος του ερασιτέχνη σημείωσε πως “σε αυτή την περίπτωση σαν διοίκηση θα μετρήσουμε τα πράγματα και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε μέσα από ΔΣ αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πως χωρίς στήριξη επενδυτή τα πράγματα είναι δύσκολα ακόμα και για την συγκρότηση ομάδας για να παρουσιαστεί στη Γ’ εθνική. Ο Κώστας Παρδάλης έκλεισε την τοποθέτησή του  κάνοντας μικρή αναφορά όχι μόνο για το αθλητικό Κέντρο αλλά και στην λειτουργία των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου αλλά εξέφρασε και παράπονο για το γεγονός ότι παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις , στο ερασιτέχνη ΑΟΤ δεν υπηρξαν σημαντικές εγγραφές μελών τα τελευταία χρόνια. Για αυτό έκανε  έκκληση οι Τρικαλινοί να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη με την εγγραφή τους ως μέλη για να δυναμώσει ο σύλλογος και είπε χαρακτηριστικά “έλω να αναφερθώ και σε ένα παράπονο της διοίκησης μας εδώ και χρόνια. Όταν αναλάβαμε τον Ερασιτέχνη, είχαμε πει ότι ο ΑΟ Τρίκαλα πρέπει να γίνει μια ομάδα λαϊκής βάσης. Να γραφτούν μέλη. Δυστυχώς όμως τα μέλη του ΑΟ Τρίκαλα είναι πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τις δυνατότητες και την ιστορία αυτής της ομάδας.
Κάνουμε για άλλη μια φορά ένα κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, θα υπάρχει και ένα σταντ στα εγκαίνια, να εγγραφούν και να γίνουν μέλη του ΑΟ Τρίκαλα”.

Με αναφορές στην ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου της σωτήρας ξεκίνησε την τοποθέτηση του και ο Γιώργος Παναγιώτου και μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει πως για να γίνει αυτό το στολίδι υπήρξαν μεγάλες προσπάθειες απ όλους αλλά και στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή κι εμείς δεν πολυπιστεύαμε ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο να έχουμε δηλαδή ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στο οποίο θα μπουν όλα τα τμήματα. Ηταν μεγάλο μας στόχος κι έγινε πράξη με τη στήριξη του δήμου και προσωπικά του Δ. Παπαστεργίου , αλλά και της περιφερειακής ενότητας και προσωπικά του Χρήστου Μιχαλάκη», σημείωσε ο Γραμματέας του ΑΟ Τρίκαλα προχωρώντας και σε αναφορά για την γενικότερη παρουσία του ΔΣ σε αυτή την περίοδο. Στη συνέχεια μίλησε για τη λειτουργία των τμημάτων και ολοκλήρωσε λέγοντας : Το μήνυμα που πρέπει να περάσει είναι ότι δεν μπορεί στην θεωρία να λέμε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα έχει μια δυναμική και στον ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα να είμαστε 40 μέλη. Το εκφράζω ως παράπονο. Κάποια στιγμή και εμείς θα σταματήσουμε. Θα πρέπει να αφήσουμε κάτι δυνατό για να συνεχίσει ο ερασιτέχνης και είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος μας”

\Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν επίσης ο  Β΄αντιπρόεδρος της διοίκησης, Ν. Κολίτσας, όπως και  οι κκ Τσόγιας και Μ. Παναγιώτου . Οι ερωτήσεις δημοσιογράφων επικεντρώθηκαν στα θέματα της μεγάλης ομάδας που μετά τον υποβιβασμό είναι στον αέρα και ο πρόεδρος δίνοντας νέες διευκρινίσεις σημείωσε πως θα αποφεύγονταν πολλά άσχημα γεγονότα εαν στο γήπεδο ερχόταν περισσότεροι Τρικαλινοί και στήριζαν τον ΑΟΤ στην πορεία, «Δυστυχώς μείναμε λίγοι και ανεχθήκαμε πολλά ειδικά την τελευταία διετία», σημείωσε ο κ Παρδάλης ενώ για το ενδιαφέρον από τον κ. Γιαλιά”Αν εξαιρέσουμε την τοποθέτηση του  στο γήπεδο, δεν υπηρξε κάτι άλλο,  μείναμε εκεί. Επίσημα δεν υπάρχει κάτι.”

sportrikala.gr

Στην ίδια κατηγορία