“Πάγωσε” την υπόθεση Ουάνγκα ο Α.Ο Τρίκαλα!

“Πάγωσε” την υπόθεση Ουάνγκα ο Α.Ο Τρίκαλα!

“Πάγωσε” την υπόθεση Ουάνγκα ο Α.Ο Τρίκαλα!

“Πάγωσε” την υπόθεση Ουάνγκα ο Α.Ο Τρίκαλα! Η υπόθεση Ουάνγκα και τα χρήματα που κέρδισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εις βάρος της τωρινής διοίκησης του Α.Ο Τρίκαλα στο δικαστήριο, ήταν ένα θέμα που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην ΠΑΕ, η οποία κλήθηκε να πληρώσει από το πουθενά ένα ποσό της τάξεως των 9 χιλιάδων ευρώ, που δε δημιούργησε η ίδια, άμεσα, ειδάλλως απειλούταν με αφαίρεση τριών βαθμών.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Αιβάζογλου , το νομικό επιτελείο και όλοι οι συνεργάτες του, τις επόμενες ημέρες ψάχτηκαν και κατάφεραν να βρουν άκρη, προκειμένου να παγώσει η συγκεκριμένη και άδικη απόφαση.

Συγκεκριμένα όπως επιβεβαιώνει στο Trikalascore ο ίδιος ο Ηλίας Αιβάζογλου προέκυψαν νέες αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν ομάδες σε αντίστοιχες περιπτώσεις και τις οποίες η δικαστής δεν έλαβε υπόψιν στην εκδίκαση της υπόθεσης Ουάνγκα.

‘Αρα προς το παρόν και μέχρι την αναψηλάφηση της υπόθεσης, δεν τίθεται κανένα θέμα αφαίρεσης βαθμών για τους κυανέρυθρους, έως ότου βγει η νέα απόφαση.

‘Ετσι, πέρα από το πάγωμα στον Α.Ο Τρίκαλα υπάρχει και διάχυτη αισιοδοξία ότι θα δικαιωθούν οριστικά και δεν πρόκειται να πληρώσουν αυτά τα χρήματα.

Πηγή: trikalascore.gr

Δείτε επίσης:

Όταν ο Κατσιαούνης ήρθε στον ΑΟΤ!

Κεχαγιάς: “Να παίξω με τον Α.Ο Τρίκαλα στην Α’ Εθνική”

Aνακοίνωσε τον Τρικαλινό Νικλητσιώτη και Χολέβα ο Ολυμπιακός Βόλου

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία