‘Ολοι στην “πρίζα” στο παιχνίδι με Αστέρα Πετριτή

Μετά την ισοπαλία κόντρα στη Χαλκίδα, εξ’ υπακούεται ότι όλα…

Μετά την ισοπαλία κόντρα στη Χαλκίδα, εξ’ υπακούεται ότι όλα τα παιχνίδια θα έχουν το χαρακτήρα τελικού για τον ΑΟ Τρίκαλα, που καλείται να κάνει το απαιτούμενο σερί νικών , για να βρεθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία και από νωρίς να γίνει το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Επόμενο ματς αυτό με τον Αστέρα Πετριτή, την ερχόμενη Κυριακή 4/12 στην Κέρκυρα και σε πλαστικό τερέν.

Για αυτό τον αγώνα δεν υπάρχει τίποτα άλλο για τους κυανέρυθρους πέρα της νίκης και άπαντες θα βρίσκονται στην πρίζα σε αυτή την αναμέτρηση.

Μπορεί ο Παναγιώτης Μαντζανάς να αποφάσισε να μη γίνει η παραμικρή αλλαγή πριν το συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι από την έκβαση της αναμέτρησης στην Κέρκυρα θα παρθούν αποφάσεις ενόψει της συνέχειας.

Μάλιστα, ο Τρικαλινός επιχειρηματίας είχε σκοπό την Τετάρτη να βρεθεί ο ίδιος στην προπόνηση της ομάδας και να δώσει την παραπάνω κατεύθυνση σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να δώσει το παρόν.

Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερη ποιότητα απ τον Αστέρα και έτσι η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα πρέπει να συνδυαστεί με μία νίκη που είναι δεδομένο ότι αν έρθει θα εκτονώσει γενικώς την όποια ένταση υπήρξε μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στη Χαλκίδα.

trikalascore.gr

Στην ίδια κατηγορία