Οι μεγάλες επενδύσεις μοιραία ανεβάζουν ψηλά και τον πήχη

Είναι γεγονός ότι η ξαφνική απόλυση του Τίμου Καβακά από…

Είναι γεγονός ότι η ξαφνική απόλυση του Τίμου Καβακά από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο Τρίκαλα προκάλεσε μεγάλη αίσθηση όχι μόνο εντός των τειχών αλλά και σε ιστοσελίδες εκτός Τρικάλων.

Ο Μακεδόνας τεχνικός κατάφερε να βάλει σε μία σχετική σειρά την ομάδα , ενώ αποδείχτηκε ότι και η δεύτερη προετοιμασία που έκαναν οι κυανέρυθροι στο Καρπενήσι βελτίωσε ιδιαίτερα τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Τελικά τι έγινε όμως και οι Παραγουανοί ατζέντηδες πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση;

‘Οπως διαβάσατε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Trikalascore δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα τελευταία αποτελέσματα σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά και από τον τρόπο που η ομάδα αγωνιζόταν.

Για να βρει κανείς τα πραγματικά αίτια θα πρέπει λίγο να ψαχτεί όσον αφορά την παρουσία των Παραγουανών τους τελευταίους μήνες και όλες τις κινήσεις που έχουν κάνει.

Τα χρήματα που έχουν ρίξει έως τώρα είναι πάρα πολλά, σε σημείο που κάποιοι ακούγοντας τα ποσά δεν πιστεύουν στα αυτιά τους.

Από τη στιγμή όμως που ήρθαν σε μία ξένη χώρα και σε μία άγνωστη για αυτούς πόλη, είναι δεδομένο ότι ως επενδυτές θα προσπαθήσουν να κάνουν πέντε πράγματα, αλλά να υπάρξει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν στόχο να ανεβάσουν την ομάδα στη Σούπερλιγκ1 και αυτό θα προσπαθήσουν από φέτος κιόλας, όσο και αν φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γι’ αυτό και οι μεταγραφές που θα κάνουν το Γενάρη θα είναι από το πάνω ράφι και θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση στην κατηγορία.

Για τις προθέσεις τους έχουν ενημερώσει και τον Ηλία Αιβάζογλου που έχει ενεργό ρόλο και δύναμη στην ομάδα, παραμένοντας μάλιστα και στον προεδρικό θώκο του ΑΟΤ.

Από την ώρα λοιπόν που οι στόχοι τους είναι ξεκάθαροι και θα προσπαθήσουν να τους επιτύχουν είτε φέτος είτε την επόμενη χρονιά ήταν λογικό να ενοχληθούν και από τον αποκλεισμό΄στο κύπελλο από τη Νίκη Βόλου, αλλά και απ’ το ότι η ομάδα δεν κέρδισε χθες στη Φιλιππούπολη.

Και εξ’υπακούεται ότι στο εξής, εφόσον το χρήμα ρέει, θα επιλέγονται τα πλέον κατάλληλα στελέχη σε όλες τις θέσεις που θα μπορούν να φέρουν σε πέρας τους στόχους της διοίκησης.

Από τη μία η εμπειρία που φαίνεται να έχουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και το ζεστό χρήμα που διαθέτουν αποτελούν σημαντικό όπλο για να πετύχουν , από την άλλη βέβαια δε γνωρίζουν τα δύσβατα κατατόπια του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη της Super League 2.

Εν κατακλείδι όμως, αυτός που πληρώνει και ειδικά αν πληρώνει αδρά έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για αποφάσεις που αφορούν την ομάδα.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Καβακά, καθώς από το όνομα που θα επιλεγεί θα φανούν και όλα τα παραπάνω.

Στην ίδια κατηγορία