Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα που διαπρέπει και στα μαχητικά αθλήματα

Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Τ που διαπρέπει και στα μαχητικά αθλήματα -φωτο:trikalascore.gr

Θα συνεχίσει τις προπονήσεις όταν ανοίξουν και πάλι τα γυμναστήρια

Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα Αλέξανδρο Πιαστόπουλο εδώ και  χρόνια τον βλέπει κανείς στους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες.

Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι πέρα από το ποδόσφαιρο, από το οποίο άλλωστε ζει και βιοπορίζεται, έχει ως χόμπι και τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα το Kick Boxing.

Μάλιστα, με το που ήρθε πέρυσι στα Τρίκαλα αμέσως αναζήτησε τον κατάλληλο δάσκαλο και ένα σύλλογο, προκειμένου να κάνει το χόμπι του και αυτός δεν ήταν άλλος από το γνωστό Φώτη Γεωργόπουλο.

Αμέσως ο Πιαστόπουλος ξεκίνησε μαθήματα στο σύλλογο Diamond Fighters, με το Φώτη Γεωργόπουλο να τονίζει ότι πρόκειται για έναν ικανό μαχητή, που δείχνει ότι έχει και εκεί ταλέντο πέρα από το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, τονίζει ότι οι προπονήσεις Kick Boxing τον βοηθούν να βελτιώνεται και ως ποδοσφαιριστής.

Από την άλλη και ο ποδοσφαιριστής δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με το Γεωργόπουλο που θα συνεχιστεί όταν ανοίξουν και πάλι τα γυμναστήρια.

Αξιός ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρίκαλα

Mαθήματα κροσέ και low kicks

Ο γνωστός δάσκαλος Shido Boxing και υπεύθυνος του Τρικαλινού συλλόγου Diamond Fighters Φώτης Γεωργόπουλος, πριν μερικές ημέρες ξεκίνησε κάτι πρωτότυπο, έναν κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων Kick Boxing, (κροσέ και low kicks) όπου ο ίδιος δείχνει κινήσεις και χτυπήματα σε βίντεο, που μπορούν να δουν και να ακολουθήσουν στο σπίτι τους οι αθλητές του, αλλά και όσοι επιθυμούν να γυμναστούν με αυτό τον τρόπο εν μέσω καραντίνας.

Το πρώτο μάθημα του Φώτη Γεωργόπουλου σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ ο ίδιος επιστρέφει με το δεύτερο μέρος που περιλαμβάνει χτυπήματα κροσέ και low kicks.

Ο γνωστός δάσκαλος επεξηγεί την τεχνική των χτυπημάτων αυτών, δείχνοντας τα εν συνεχεία ο ίδιος στο σάκο.

Στο φινάλε του βίντεο παροτρύνει τους αθλητές του, αλλά και όλο τον κόσμο να μείνει κοντά στον αθλητισμό στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις.

Δείτε το βίντεο:

O γνωστός δάσκαλος Shido Boxing και υπεύθυνος του Τρικαλινού συλλόγου Diamond Fighters Φώτης Γεωργόπουλος

Δείτε επίσης

Τρίκαλα: Mαθήματα κροσέ και low kicks (βίντεο)

Mαθήματα Shido Boxing για το σπίτι (βίντεο)

Στην ίδια κατηγορία