Ο απολογισμός της Α’ ΕΠΣΤ των τριών πρώτων αγωνιστικών

Ο απολογισμός της Α΄ ΕΠΣΤ

‘Εδειξε τις διαθέσεις του ο Διγενής

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής (Α’ ΕΠΣΤ) εδώ και μερικές εβδομάδες να βρίσκεται σε αναστολή λόγω κορωνοιού και ουδείς να γνωρίζει πότε και αν θα συνεχιστεί και πάλι, ωστόσο, έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές που είχαμε δράση, κάποιες ομάδες κατάφεραν να ξεχωρίσουν, δείχνοντας ότι θα αποτελέσουν και τα φαβορί των δύο ομίλων,αυτός λοιπόν είναι ο απολογισμός των τριών πρώτων αγωνιστικών

‘Εδειξε τις διαθέσεις του ο Διγενής

Στον 1ο όμιλο, όπως άλλωστε αναμενόταν ο Διγενής Νεοχωρίου είναι η ομάδα που από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις , προβάλλοντας ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου έκανε το 3 στα 3 με εύκολες ευρείες νίκες απέναντι σε Σαράγια και Μεγαλοχώρι, ενώ δυσκολεύτηκε στην Μπαλκούρα απέναντι στη Δήμητρα/Απόλλων, αλλά και εκεί πήρε τους τρεις βαθμούς.

Πέρα από το Νεοχώρι, εξαιρετικό ξεκίνημα είχαμε και για το Δικέφαλο Πυργετού που σε δύο ματς που έκανε, καθώς έκανε και το ρεπό του, σημείωσε ισάριθμες νίκες, απέναντι σε Ριζαριό και Ταξιάρχες και οι κιτρινόμαυροι δείχνουν και εκείνοι ότι διαθέτουν μία ομάδα με ποιότητα.

Σε ανοδική πορεία μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Διγενή, βρέθηκαν τα Σαράγια που κέρδισαν εύκολα στη συνέχεια Μεγαλοχώρι και Ριζαριό, με αποτέλεσμα να βρεθούν και εκείνα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με το Δικέφαλο.


Επίσης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και η παρουσία έως τώρα των Α.Ο Ταξιαρχών που μετρούν δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις, αυτές απέναντι σε Καλύβια και Αχιλλέα Μπάρας.

Δυνατό ξεκίνημα για Βράχο και ΑΕΤ

Στο 2ο όμιλο είναι γεγονός ότι ξεχώρισαν από νωρίς ο Βράχος Καστρακίου, το κατά πολλούς μεγάλο φαβορί της κατηγορίας , αλλά και η ΑΕΤ που αν και νεοφώτιστη εντυπωσίασε στα πρώτα παιχνίδια.


Αμφότερες οι ομάδες αυτές μετρούν το απόλυτο και 9 βαθμούς.
Οι Καστρακινοί κέρδισαν κατά σειρά Πύργο, Λυγαριά και Πορταικό, ενώ το συγκρότημα του Φώτη Στάμου, Βαλτινό, Παραληθαίους και Αγία Μονή.

Θετικό ξεκίνημα και για τον Πορταικό, που ξεκίνησε με δύο νίκες απέναντι σε Λυγαριά και Βαλτινό, ενώ ηττήθηκε από το Καστράκι στην 3η αγωνιστική και βρίσκεται στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς.

Περιμένοντας την επανέναρξη

Είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα όποτε επανεκκινήσει θα παρουσιάσει σημαντικό ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα, ενώ η φετινή δομή τους, με τους δύο ομίλους , δίνει τη δυνατότητα στην ΕΠΣΤ να το διεξάγει μέσα σε λίγους μήνες , ολοκληρώνοντάς το έγκαιρα, ακόμη και εν μέσω πανδημίας.

trikalascore

Δείτε επίσης

Αθλητές και καραντίνα: Και μετά τι;

Στην ίδια κατηγορία